Skip to ContentSkip to Navigation

Groningen Digital Business Centre

Faculty of Economics and Business
Groningen Digital Business Centre

Groningen Digital Business Centre

There is an urgent demand for academically trained experts in the field of digital science and big data in the Northern Netherlands. The activities and objectives of the Groningen Digital Business Centre (GDBC) therefore focus on strengthening the digital sector in the North. The various parties involved are working together on achieving the following four ambitions:

1.   Establishing a knowledge platform;
2.  
Matchmaking between Northern digital SMEs and students;
3.   Establishing a
multidisciplinary educational programme;
4.   Establishing a
multidisciplinary, practically driven research agenda .

· Second GDBC event in DOT: report

Blog GDBC

Jonge talenten voor uw online onderneming: matchmaking door het GDBC
Date:17 May 2019

Jong talent is van grote waarde voor uw organisatie, met hun frisse blik en hun actuele academische kennis op het gebied van Digital Business. Via het GDBC van de Rijksuniversiteit Groningen komt u met hen in contact!

Tammo Bijmolt nieuwe directeur GDBC
Date:16 May 2019
Prof. Dr. Tammo Bijmolt, hoogleraar Marketing Research en voorzitter van de vakgroep Marketing van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde (FEB) van de Rijksuniversiteit Groningen wordt per 1 juni 2019 directeur van het Groningen Digital Business Centre (GDBC).
GDBC zoekt bedrijven om digitale sector in Noorden te helpen versterken
Date:23 April 2019

‘Bedrijven zijn welkom bij het GDBC wanneer ze een oplossing zoeken voor digitale vraagstukken of wanneer ze efficiënter zouden willen werken. Wij kunnen dan onze studenten vragen een oplossing voor hun probleem te bedenken’, zegt professor Peter Verhoef, directeur...

RDW Techday 2019: IT starts with you!
Date:21 March 2019
Als RDW-er heb je het toch maar mooi voor elkaar. Want zo gewoontjes is het zeker niet dat er expliciet voor jou als medewerker ruimte en tijd wordt vrijgemaakt in je agenda om jezelf te ontwikkelen en je kennis te verbreden op het gebied van innovatie in je vakgebied.
GDBC haalt met David Prade wederom een jonge onderzoeker in huis
Date:26 February 2019
Het GDBC heeft met haar recente ‘aanwinst’ een heuse techneut in huis gehaald. De in Duitsland geboren Prade (in Speyer, nabij Mannheim) heeft een voorkeur op onderzoeksgebied dat richting big data applicaties gaat.
printView this page in: Nederlands