Skip to ContentSkip to Navigation
Groningen Digital Business Centre
Faculty of Economics and Business
Groningen Digital Business Centre Student talent

Jong digitaal talent in uw bedrijf

Bent u op zoek naar een gemotiveerde stagiair? Of naar een young professional voor wie u een kortlopende opdracht heeft? Wij helpen u graag verder!

Verschillende soorten stages

Wij helpen u graag bij het vinden van een geschikte stagiair: Nederlands of internationaal. Wij kunnen ook meedenken bij het opzetten van de taakomschrijving of het formuleren van de opdracht. Het betreft zowel meewerkstages als onderzoeksgerelateerde stages. Onze studenten willen graag praktijkervaring opdoen via meewerkstages. Voor uw bedrijf is dit een ideale mogelijkheid om met potentiële toekomstige werknemers in contact te komen. Bij een onderzoekstage gaat de student met een door u aangereikte onderzoeksvraag aan de slag. Dit resulteert in een onderbouwd antwoord op uw businessvraag. Ook zijn er specifieke talentprogramma’s en zomerstages mogelijk.

Consultancy opdrachten uitgevoerd door studenten

Voor uw organisatie kunnen we een specifieke business case laten uitwerken. In een klein team werken studenten aan uw opdracht op het gebied van Digital Business of Data Analytics. Onder begeleiding van ervaren docenten voeren geselecteerde master- en bachelorstudenten het project uit. Samen met de docent bezoekt het studententeam uw bedrijf om de organisatie en u als opdrachtgever te leren kennen. Uw vraag staat centraal zodat de student consultants maatwerk kunnen leveren. Het resultaat: in een korte tijd een concreet en bruikbaar advies!

Laatst gewijzigd:07 juli 2023 15:37