Skip to ContentSkip to Navigation

Centre of expertise Vinci

Faculty of Economics and Business
Centre of Expertise Vinci | Innovation

Innovating successfully through collaboration

Change leading to improvement - that is what innovation is all about. Examples are: new products, new services and new working methods. Vinci is the University of Groningen's Centre of Expertise in the field of innovation. Its focus is on cooperation in innovation.

Vinci: Value in Collaborative Innovation

While cooperation makes innovation more cost-effective, easier, quicker and better, it can also be frustrating. By conducting research projects, Vinci aims to both improve knowledge about cooperation in innovation and to put this scientific knowledge into practice.

We cooperate in doing this - with you? Feel free to contact us

News Vinci

 • 01 November 2019

  Middenstanders kunnen zelf meer doen aan leegstand

  Winkelleegstand is er vooral in middelgrote kernen als Winschoten, Stadskanaal, Emmen en Assen. Vaak wordt naar de overheid gekeken als oplosser van dit probleem. Maar winkeliers kunnen ook zelf de handen uit mouwen steken.

 • 15 October 2019

  Het Noord-Nederlandse mkb wederom innovatiever

  Sinds de start van de Noord-Nederlandse Innovatiemonitor in 2015 is een stijgende lijn waarneembaar in de innovatiekracht van Noord-Nederland. Ook de editie van 2019 laat zien dat de Noordelijke mkb’ers volop hebben geïnnoveerd.

 • 25 September 2019

  Innovatievermogen Noord-Nederland

  Nederland is een van de innovatieleiders in Europa. Alleen blijft Noord-Nederland achter bij de rest van ons land. Van de 12 Nederlandse provincies staat Groningen op nummer 7, Drenthe op 10 en Friesland sluit de rij op 12. Kijken we naar alle 238 onderzochte...

Innovating Successfully

innovatieproces
printView this page in: Nederlands