Skip to ContentSkip to Navigation
Maatschappij/bedrijvenWetenschapswinkelsTaal, Cultuur en CommunicatieStages & Afstudeerprojecten

Openstaande projecten

Bij Stad der Blinden is ook een leeswijzer gemaakt
Bij Stad der Blinden is ook een leeswijzer gemaakt

Een stage of scriptie met groot maatschappelijk nut, resultaten waar mensen buiten de universiteit op zitten te wachten en waar ze mee verder gaan. Dat kan binnen de projecten van de wetenschapswinkels. De medewerkers van deze wetenschapswinkels bemiddelen en geven waar nodig extra begeleiding. Ook de zorg over haalbaarheid, objectiviteit en publiciteit rond het onderzoek is bij ons in goede handen. Op het gebied van letteren is er de Wetenschapswinkel Taal, Cultuur en Communicatie.

Kijk voor een uitgebreider aanbod aan stages op "my career" op Nestor. Voor meer informatie over stages kun je terecht bij Career services of het Mobility Office - stages van de Faculteit Letteren.

De Wetenschapswinkel Taal, Cultuur en Communicatie heeft ruimte voor studenten bij verschillende projecten. In de menubalk staat meer informatie over verschillende projecten. Heb je wel interesse in een wetenschapswinkelproject maar zit er niet echt iets voor je bij? Neem dan even contact op. Misschien hebben we nog wel iets anders liggen of we helpen je iets te vinden dat bij jou past!

Links in de balk staan de recent openstaande projecten. Maar we zijn momenteel ook bezig met nieuwe (onder voorbehoud) Geïnteresseerd? Neem dan contact op met tawi@rug.nl.

- Engagement in theater - in samenwerking met het Grand Theatre en Academia Minerva
- Meerstemmigheid in erfgoed
- Communicatie binnen de cooperatieve wijkraad Oosterpark - in samenwerking met de Gemeente Groningen en Wijk Inzet Jongeren en Studenten (WIJS)
- CSO analysis in India (also for international students) - in samenwerking met Jindal University New Delhi, India
- NSB'ers in Groningen - in samenwerking met Oorlogs- en Verzets Centrum Groningen (OVCG)

Laatst gewijzigd:26 september 2018 13:59
printView this page in: English