Skip to ContentSkip to Navigation
Career ServicesOnderdeel van Rijksuniversiteit Groningen

Career Services

Career ServicesFaculteiten

Faculteit der Letteren

LET Career Services
Harmonieplein Letterenfaculteit

Loopbaanadviesgesprek

Met vragen over stages of andere voorbereiding op je loopbaan kun je terecht bij Esther Haag, de coördinator Career Services. Zij houdt spreekuur op maandag 12.30-14.00 uur. Maak een afspraak via careerarts.youcanbook.me of bij de balie van het Mobility Office op de eerste etage van het Harmoniegebouw. Of bel met 050-363 5844/5750.

Vacatureservice

Via de vacatureservice komen nieuwe vacatures binnen. Wekelijks adverteert Career Strategy Letteren deze en andere vacatures op het tabblad 'Career' (op het Studentportal). Vraag wel altijd eerst goedkeuring aan je docent en schrijf je in bij het Mobility Office. Heb je vragen over de vacatures of zoek je een andere stage? Maak dan een afspraak. Wil je de stages in je mailbox ontvangen? Log dan in op Career ConNEXT op 'Career' en geef dit aan onder ‘Job Search’. Je cv kun je laten checken bij de Career Services pop-up store bij de zij-ingang van het Academiegebouw.

Stages

Alle informatie over stages vind je via de organisations op het Studentportal (bachelorstage en masterstage). Deze zijn gemakkelijk te bereiken via het tabblad 'Career'. Hierin vind je ook de formulieren om je in te schrijven bij het Mobility Office, om je stageplan te laten goedkeuren door de docent en informatie over stagebeurzen en reisverzekeringen. Heb je vragen over de stage, bezoek dan de stagevoorlichtingen die staan aangekondigd onder 'Career Events' of maak een afspraak met de coördinator Career Strategy via het Mobility Office.

Loopbaandag Letteren

Als je minstens 120 ECTS behaald hebt, kun je in je bacheloropleiding binnen Letteren een stage opnemen voor 10 ECTS (vrije ruimte). Ter voorbereiding van een bachelorstage volg je de Loopbaandag Letteren. Dit is verplicht. Inschrijven voor zowel de stage als de Loopbaandag kan bij het Mobility Office.

Stageverslagen databank

Wil je inzage in stageverslagen door studenten van jouw opleiding, kijk dan in de online stageverslagen databank. Elke week worden er nieuwe verslagen in geplaatst!

Facebook en Twitter

Wil je het laatste nieuws over stages en werk bijhouden? Volg ons dan op Facebook en Twitter!

Facebook pagina LET
Like ons op Facebook
Twitter pagina LET
Volg ons op Twitter
Knop contactgegevens
Contact >
Laatst gewijzigd:15 juni 2018 11:54
printView this page in: English