Skip to ContentSkip to Navigation
Career ServicesOnderdeel van Rijksuniversiteit Groningen

Career Services

Career ServicesFaculteiten

Faculteit Ruimtelijke Wetenschappen

Career Services Ruimtelijke Wetenschappen
Header Duisenberg gebouw

Careers Company

Wanneer je studeert bij FRW kan je terecht bij de Careers Company voor al je vragen over je carrièremogelijkheden en alles wat er bij komt kijken. De Careers Company heeft carrièreadviseurs waarbij je een persoonlijk adviesgesprek kan aanvragen. Daarnaast verzorgen zij wekelijks workshops over onderwerpen als presenteren en sollicitatiegesprekken. Elke dag is er een studententeam aanwezig bij wie je korte advies kan krijgen en je CV kan laten checken. De Careers Company zit achterin de plaza van het Duisenberg gebouw in het Zernikecomplex. Kijk voor meer informatie op de website van de Careers Company van FRW.

Stage


Bachelor
In het derde jaar van je bachelor is er de mogelijkheid om stage te lopen binnen je programma. Je kan dan het keuzevak ‘Stage’ kiezen. Kijk voor meer informatie hierover in Ocasys. De coördinator van het vak is drs. Chris Diederiks.

Master
Er is geen stage opgenomen in het masterprogramma. Echter is de mogelijkheid om stage te lopen er wel. Dit wordt per master anders geregeld. Je kan hiervoor het beste contact opnemen met je mastercoördinator.

Andere activiteiten

De studievereniging Ibn Battuta organiseert regelmatig carrière gerelateerde activiteiten, zoals lezingen. Daarnaast organiseert Geo Promotion elk jaar een interessant congres. Progeo organiseert activiteiten met alumni. Elk jaar is er ook een carrièredag. Kijk op de websites hieronder voor meer informatie.

Vacatures en carrière gerelateerde activiteiten Onder het tabblad ‘My Career’ in de Studentportal zie je verschillende vacatures en carrière gerelateerde activiteiten. Als je dit tabblad regelmatig opent blijf je goed op de hoogte en weet je zeker dat je geen mooie kansen mist!

Knop Contactgegevens
Contact >
Laatst gewijzigd:09 maart 2018 11:48
printView this page in: English