Skip to ContentSkip to Navigation
Career ServicesOnderdeel van Rijksuniversiteit Groningen

Career Services

Career ServicesFaculteiten

Faculty of Science and Engineering

FSE Career Services
Bernouilliborg FSE
FSE Career Services heeft als doel FSE studenten te helpen bij loopbaanoriëntatie, het ontwikkelen van employability vaardigheden en een goede voorbereiding op de arbeidsmarkt. FSE Career Services valt onder de paraplu van Career Services, het centrale loket van de RUG op het gebied van loopbaanondersteuning.

FSE Career Services website

Op onze interne FSE Career Services website vind je meer informatie over de FSE Career Day, studieloopbaanbegeleiding en de FSE studieverenigingen. Daarnaast leggen we je uit waarom stages en internationale ervaring belangrijk zijn voor jouw kansen op de arbeidsmarkt. Ook zijn er meerdere tools beschikbaar die je helpen bij loopbaanoriëntatie en loopbaanvoorbereiding.

Vacatures (voor studenten)

Vacatures en studentassistentschappen voor FSE studenten kun je vinden in de CareerConNEXT database en op het Career tabblad van je Student Portal. In de CareerConNEXT database kun je gericht zoeken naar vacatures door bijvoorbeeld keywords te gebruiken of te filteren op soort (internship, student assistant, full-time etc.). Een bijbaan of studentassistentschap is een prachtige mogelijkheid om werkervaring op te doen. Werkervaring draagt bij aan je persoonlijke ontwikkeling en staat ook goed op je cv. Beide maken je aantrekkelijker op de arbeidsmarkt.

Vacatures (voor bedrijven en docenten)

Wilt u een vacature of studentassistentschap onder de aandacht brengen van onze FSE studenten? Dat kan!

Vacatures

Download het formulier 'Job Description Format RUG'. Stuur het ingevulde formulier naar careerservicesfse@rug.nl.
Vervolgens plaatsen wij, of de bij uw vacature passende studievereniging, de vacature online in de CareerConNEXT database. Studenten van de Rijksuniversiteit Groningen kunnen vervolgens reageren. Het kan zijn dat in de toekomst de studievereniging met u contact opneemt om te kijken hoe zij u verder van dienst kunnen zijn.

Studentassistenten

Download het formulier ''Job Description Format RUG'. Stuur vervolgens het ingevulde formulier naar careerservicesfse@rug.nl. Wij zorgen dan dat het studentassistentschap bij FSE studenten onder de aandacht wordt gebracht via de CareerConNEXT database.

contact
Contact >
Laatst gewijzigd:01 juni 2018 11:14
printView this page in: English