Skip to ContentSkip to Navigation
About us Faculty of Law Research Centres of Expertise Groningen Centre of Energy Law and Sustainability News News archive

Postacademische opleiding Energierecht op Locatie gaat in november 2016 van start

18 oktober 2016

Het programma van de opleiding Energierecht op Locatie 2016-2017 is vastgesteld en staat inmiddels online. De cursus, die uit zes modules bestaat, begint in november 2016 en loopt tot en met november 2017. Cursisten kunnen losse modules volgen of hun kennis nog extra verdiepen door te kiezen voor de opleiding als leergang. In het kader van de leergang kunnen deelnemers een certificaat behalen door het maken van huiswerkopdrachten en een afsluitende paper. Hierdoor wordt intensiever deelgenomen en actiever ingegaan op de behandelde stof. Het programma, het inschrijfformulier en verdere informatie zijn te vinden op de website van GCEL en PAO.


Dit bericht is geplaatst door de Faculteit Rechtsgeleerdheid.

Laatst gewijzigd:13 maart 2020 13:41

Meer nieuws

 • 23 november 2023

  Invitation to join the 'Applied AI' community

  The remarkable progress in artificial intelligence (AI) is transcending boundaries and finding invaluable applications across diverse academic disciplines. Recognizing the transformative potential of AI, we are proud to introduce the new theme,...

 • 28 augustus 2023

  Liekuut | Herzie het rampen- en noodrecht ingrijpend vóór de volgende crisis

  Mr. Adriaan J. Wierenga bepleit een grondige herziening en versimpeling van het staatsnoodrecht vóórdat de volgende crisis zich aandient. Een goede wet kan levensreddend zijn.

 • 20 juni 2023

  Recht op een gezonde mond

  Dominique Mollet, promovendus Gezondheidsrecht, wil dat er door juridisch onderzoek meer aandacht komt voor mondgezondheid. Hiervoor werkt ze onder andere samen met de Aletta Jacobs School of Public Health.