Skip to ContentSkip to Navigation
About us Faculty of Law Education Practical information Voorlichting
Header image Juridische Bestuurskunde

JBSV Dorknoper, dé studievereniging voor Juridische Bestuurskunde

Datum:30 juli 2021
Dorknoper in Krakau (2020)
Dorknoper in Krakau (2020)

Kies jij volgend jaar voor de richting Juridische Bestuurskunde, begin je aan de pre-master of ben je gewoon geïnteresseerd in juridische bestuurskunde? Word dan gratis lid van J.B.S.V. Dorknoper! Deze kleinschalige en gezellige vereniging is georiënteerd op juridische bestuurskunde en heeft jou veel te bieden. Wat kun je verwachten als je lid wordt van J.B.S.V. Dorknoper?

Activiteiten

Naast studieverbredende activiteiten zoals het congres, werkbezoeken en kroegcolleges biedt Dorknoper nog talloze andere activiteiten! Denk hierbij aan een maandelijkse borrel, de jaarlijkse reis en een Christmas XXL Party. 

Gezelligheid & vriendschap

Dorknoper is een kleine, hechte vereniging. Kom je bij ons op de borrel? Dan word je met open armen ontvangen en zal iedereen ervoor zorgen om jou bij de groep te betrekken. Daarnaast hebben de leden onderling goed contact! 

Werkbezoek Pro Facto (2018-2019)
Werkbezoek Pro Facto (2018-2019)
Jeu de boules bij BOEL (2019-2020)
Jeu de boules bij BOEL (2019-2020)

Studiemateriaal 

Dorknoper biedt (goedkope) samenvattingen en hoorcollege aantekeningen aan van verschillende vakken uit de bachelorrichting Juridische Bestuurskunde en uit de master Recht en Bestuur. Deze samenvattingen en hoorcollege aantekeningen worden door Juridische Bestuurskunde studenten geschreven en vervolgens gecontroleerd door andere Juridische Bestuurskunde studenten. Hierdoor zijn de samenvattingen en hoorcollege aantekeningen volledig én van hoogwaardige kwaliteit. Ook organiseert Dorknoper studiemiddagen voor studenten die hier behoefte aan hebben.  

Commissies 

Wil jij actief lid worden bij Dorknoper? Ook dat kan. Dorknoper biedt mogelijkheden om deel uit te maken van verschillende commissies. Dorknoper kent de volgende commissies: de Activiteitencommissie, de Congrescommissie, de Knoopcommissie, de Reiscommissie en de Alumnicommissie. Het doen van een commissie is prima te combineren met de bachelor Juridische Bestuurskunde en de master Recht en Bestuur. Binnen de commissies worden de taken namelijk duidelijk verdeeld. Hierdoor zal nooit iemand te zwaar worden belast met verschillende taken. Zie dit als een unieke kans: door lid te worden van een commissie kun je nieuwe ervaring op doen én nieuwe mensen leren kennen. Deze ervaring kan in de toekomst voordelig voor jou uitpakken! 

Zie voor verdere informatie over onze vereniging onderstaand filmpje! Kijk ook vooral op onze website, (https://www.linkedin.com/in/jbsvdorknoper/) LinkedIn , Twitter, FacebookInstagram of mail ons via bestuur@dorknoper.nl!

Running Dinner (2019-2020)
Running Dinner (2019-2020)
Tags: Algemeen