Skip to ContentSkip to Navigation
About us Faculty of Law Onderwijs Postacademisch Onderwijs Groninger Leergang Arbeidsrecht

Groninger Leergang Arbeidsrecht

De Groninger Leergang Arbeidsrecht 2022-2023 gaat zeker door!
Er zijn nog plekken, dus heeft u zich nog niet ingeschreven, doe dat dan alsnog.

De inschrijving voor de Groninger Leergang Arbeidsrecht 2022-2023 is gestart. Wilt u weten wat prof.mr. Peters over de leergang te vertellen heeft of hoe onze deelnemer mr. Roskam onze leergang heeft ervaren? Bekijk dan de video over de Groninger Leergang Arbeidsrecht.

De Groninger Leergang Arbeidsrecht onderscheidt zich doordat u van ons in een kleine cursusgroep onderwijs krijgt van topdocenten. Door de kleinschaligheid is er ruimte voor veel interactie en aandacht voor uw inbreng. De Groninger Leergang is uniek in Noord-Nederland en uiteraard erkend door de VAAN en de Raad voor Rechtsbijstand.

Nadere informatie over het programma en de meewerkende docenten voor de Groninger Leergang Arbeidsrecht 2022-2023 vindt u op deze pagina's. Alles nog eens rustig off-line nalezen? Download dan onze folder.

Kunt u niet deelnemen aan de editie 2022-2023, maar bent u wel geïnteresseerd in de Groninger Leergang Arbeidsrecht? Meldt u dan aan voor de interesselijst om van volgende edities op de hoogte te blijven.