Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

IFAC award for Prof. Van der Schaft

08 oktober 2013

Prof. Arjan van der Schaft of the Johann Bernoulli Institute for Mathematics and Computer Science, Faculty of Science and Engineering, is the 2013 recipient of the three-yearly awarded 'Certificate of Excellent Achievements from the International Federation of Automatic Control (IFAC) Technical Committee on Nonlinear Control Systems'. He received this award during the NOLCOS conference in Toulouse on 4 September.

Laatst gewijzigd:09 februari 2017 14:00

Meer nieuws

 • 02 augustus 2018

  Zeer uitzonderlijk eiwit biedt mogelijkheden voor nieuwe antibiotica

  Een onderzoeksgroep van de RUG onder leiding van Dirk Slotboom heeft een bijzonder eiwit ontdekt dat mogelijk een grote rol kan spelen in de ontwikkeling van nieuwe antibiotica. De bevindingen zijn op 2 augustus gepubliceerd in het tijdschrift Nature...

 • 24 juli 2018

  De natuur weet antwoord

  Spreeuwen en mieren presteren met minimaal denkvermogen iets wat voor de slimste robots te ingewikkeld is: functioneren als een collectief. Daarom spiekt hoogleraar Ming Cao graag bij de natuur.

 • 23 juli 2018

  Drie jonge onderzoekers naar buitenlandse topinstituten met Rubicon-beurs

  Drie veelbelovende, pas gepromoveerde RUG-wetenschappers gaan dankzij het programma Rubicon van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) twee jaar onderzoek doen aan buitenlandse topinstituten. Het gaat om Mayra Diosa-Toro, Machteld...