Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

IFAC award for Prof. Van der Schaft

08 oktober 2013

Prof. Arjan van der Schaft of the Johann Bernoulli Institute for Mathematics and Computer Science, Faculty of Science and Engineering, is the 2013 recipient of the three-yearly awarded 'Certificate of Excellent Achievements from the International Federation of Automatic Control (IFAC) Technical Committee on Nonlinear Control Systems'. He received this award during the NOLCOS conference in Toulouse on 4 September.

Laatst gewijzigd:09 februari 2017 14:00

Meer nieuws

 • 20 februari 2018

  Zelforganisatie onderwaterplanten houdt rivieren gezond

  Onderwaterplanten spelen een essentiële rol om rivieren en waterlopen gezond te houden. Biologe Loreta Cornacchia van het Koninklijk Instituut voor Onderzoek der Zee (NIOZ) ondervond dat de waterplant sterrenkroos een regelmatig verspreid 'klonterig'...

 • 15 februari 2018

  Populaire wetenschapsblogger deelt spintronicafilm

  Een filmpje over het onderzoek van RUG-natuurkundige Bart van Wees is opgepikt door de populaire wetenschapsblogger Hashem Al-Ghaili. Via zijn Facebook site is de film in een paar dagen tijd meer dan 260.000 keer bekeken en ruim 2.100 keer gedeeld....

 • 14 februari 2018

  Portugese pleisterplaatsen meer in trek bij jonge grutto’s dan Spaanse

  Mo Verhoeven van de Rijksuniversiteit Groningen en collega’s hebben ontdekt dat de jonge grutto’s deze verandering in het trekpatroon bewerkstelligen. Bijna alle volwassen vogels blijven namelijk op de trek naar Nederland trouw aan hun normale route:...