Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

IFAC award for Prof. Van der Schaft

08 oktober 2013

Prof. Arjan van der Schaft of the Johann Bernoulli Institute for Mathematics and Computer Science, Faculty of Science and Engineering, is the 2013 recipient of the three-yearly awarded 'Certificate of Excellent Achievements from the International Federation of Automatic Control (IFAC) Technical Committee on Nonlinear Control Systems'. He received this award during the NOLCOS conference in Toulouse on 4 September.

Laatst gewijzigd:09 februari 2017 14:00

Meer nieuws

 • 16 mei 2018

  Het nut van algen boven water

  Tussen de Bahama’s en Ierland goten algenonderzoeksters Maria van Leeuwe en Jacqueline Stefels van de RUG honderden liters oceaanwater door hun filters. Ze voeren op onderzoeksschip de Pelagia een etappe van de NICO-expeditie mee. Het Netherlands Initiative...

 • 09 mei 2018

  Petra Rudolf gekozen tot nieuwe voorzitter European Physical Society

  RUG-hoogleraar Experimentele Vaste Stof Fysica Petra Rudolf is verkozen tot 'president' van de European Physical Society (EPS). Met ingang van april 2019 zal zij deze organisatie, die natuurkundige vakverenigingen in heel Europa (inclusief Turkije en...

 • 08 mei 2018

  Professor Sijbren Otto wint eervolle Royal Society of Chemistry Award

  Aan hoogleraar Systeemchemie Sijbren Otto van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) is de Supramolecular Chemistry Award 2018 van de Britse Royal Society of Chemistry toegekend. Otto ontvangt deze tweejaarlijkse prijs voor zijn bijdrage aan het onderzoek...