Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Groot aantal bouwdelen Nijenborgh 4 weer open

11 september 2010
Op zaterdag 11 september (13.30 uur) zijn met uitzondering van de begane grond van bouwdeel 16 alle bouwdelen in Nijenborgh 4 weer toegankelijk voor medewerkers en studenten. De begane grond van bouwdeel 16 wordt momenteel schoongemaakt. De verwachting is dat maandagochtend ook dit laatste deel weer te betreden is.
Laatst gewijzigd:31 januari 2017 23:13

Meer nieuws

 • 16 november 2018

  Prof. dr. Dirk Slotboom wint FSE Teaching Award 2017

  Op de Education Day van de Faculty of Science and Engineering is de winnaar van de Faculty Teaching Award 2017 onthuld: prof. dr. Dirk Slotboom is verkozen tot FSE-docent van het jaar 2017.

 • 15 november 2018

  Keuzegids 2019: RUG-opleidingen constant in de Nederlandse top

  Tien bacheloropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) krijgen dit jaar van de Keuzegids Universiteiten het kwaliteitszegel Topopleiding, waarmee ze tot de top van het Nederlandse wetenschappelijke onderwijs behoren. In de categorie ‘Brede...

 • 14 november 2018

  De lift tussen leven en dood

  De celmembraan is de grens van het leven. Dit dunne vettige omhulsel houdt de inhoud van de cel bij elkaar. De transporteiwitten in die membraan zijn van levensbelang. Ze zorgen voor contact en uitwisseling met de buitenwereld. RUG-hoogleraar biochemie...