Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Groot aantal bouwdelen Nijenborgh 4 weer open

11 september 2010
Op zaterdag 11 september (13.30 uur) zijn met uitzondering van de begane grond van bouwdeel 16 alle bouwdelen in Nijenborgh 4 weer toegankelijk voor medewerkers en studenten. De begane grond van bouwdeel 16 wordt momenteel schoongemaakt. De verwachting is dat maandagochtend ook dit laatste deel weer te betreden is.
Laatst gewijzigd:31 januari 2017 23:13
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 16 mei 2018

  Het nut van algen boven water

  Tussen de Bahama’s en Ierland goten algenonderzoeksters Maria van Leeuwe en Jacqueline Stefels van de RUG honderden liters oceaanwater door hun filters. Ze voeren op onderzoeksschip de Pelagia een etappe van de NICO-expeditie mee. Het Netherlands Initiative...

 • 09 mei 2018

  Petra Rudolf gekozen tot nieuwe voorzitter European Physical Society

  RUG-hoogleraar Experimentele Vaste Stof Fysica Petra Rudolf is verkozen tot 'president' van de European Physical Society (EPS). Met ingang van april 2019 zal zij deze organisatie, die natuurkundige vakverenigingen in heel Europa (inclusief Turkije en...

 • 08 mei 2018

  Professor Sijbren Otto wint eervolle Royal Society of Chemistry Award

  Aan hoogleraar Systeemchemie Sijbren Otto van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) is de Supramolecular Chemistry Award 2018 van de Britse Royal Society of Chemistry toegekend. Otto ontvangt deze tweejaarlijkse prijs voor zijn bijdrage aan het onderzoek...