Skip to ContentSkip to Navigation
About us Faculty of Arts Information for new Faculty of Arts students 2024-2025 The Start of your Bachelor's Taalwetenschap

Studievereniging

Beste aankomende student Taalwetenschap,

Namens ZaZa, de studievereniging Nederlandse Taal en Cultuur en Taalwetenschap aan de RUG, willen we jou van harte feliciteren met jouw fantastische studiekeuze! Wij kijken er enorm naar uit om je te leren kennen. Onze studievereniging doet veel voor studenten Nederlands en Taalwetenschap. Zo worden er niet alleen feestjes, maar ook sportactiviteiten en studiegerelateerde activiteiten georganiseerd. Voor ieder wat wils!

De eerste activiteit die voor jou van belang is, is het introductiekamp. Dit kamp wordt gehouden van 30 augustus tot en met 1 september 2024 in Nieuwolda, en wordt georganiseerd door de Koe, onze introductiecommissie. Inschrijven voor het kamp kan eenvoudig door dit formulier in te vullen.

Als je dan toch al bezig bent met het invullen van formulieren, zorg er dan ook direct voor dat je lid wordt van ZaZa. Als lid heb je recht op allerlei voordelen. Zo krijg je korting op je studieboeken, bij verschillende horecagelegenheden en mag je naar alle activiteiten komen. Je kan je inschrijven als ZaZa-lid door dit formulier in te vullen!

Beide formulieren en nog veel meer informatie staan ook op ZaZa's website: www.zaza-nederlands.nl. Neem ook daar dus zeker een kijkje!

Wij hopen jou te mogen verwelkomen op het kamp en bij ZaZa. Wij hebben er zin in!

Veel liefs,
ZaZa

P.s. Het Koe-boekje hieronder is die van vorig jaar, de editie voor aankomend jaar komt er binnenkort aan!

Laatst gewijzigd:01 mei 2024 10:18