Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsFaculteit der LetterenOnderwijs Faculteit der LetterenBachelorMinoren

Inschrijven

Faculteit der Letteren

Inschrijven voor een minor gaat via ProgRESS WWW. Je kunt de intekening vinden bij het intekenmenu van Letteren, onder het kopje “Intekenen voor minoren 2018-2019.”

Je kunt je intekenen voor een minor vanaf vrijdag 20 oktober 2017 tot en met 31 mei 2018. Ook als je nog niet precies weet welke minor je wilt doen, is het toch verstandig om zo vroeg mogelijk een keuze te maken. In de meeste gevallen kun je de keuze nog wel wijzigen, maar niet elke minor heeft een onbeperkte capaciteit.

Voor de Buitenlandminor moet je naast een aanmelding in ProgRESS ook een aparte aanmeldprocedure doorlopen. Zie voor meer informatie het stappenplan voor uitgaande exchange. De intekening voor de Buitenlandminor sluit eerder, namelijk op 1 december 2017.

De Universitaire Minor heeft ook een aparte aanmeldprocedure. In april 2018 wordt een voorlichtingsmarkt georganiseerd met informatie over elke minor. Het is dus nog niet nodig om hiervoor een specifieke Universitaire Minor te kiezen. Als je bij de intekening in ProgRESS kiest voor de Universitaire Minor, zul je in het voorjaar van 2018 nadere informatie ontvangen over de vervolgprocedure.

Laatst gewijzigd:03 oktober 2017 13:22
printOok beschikbaar in het: English