Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsWaar vindt u onsHuisstijlHuisstijltoepassingenWord- en Powerpointsjablonen

Wordsjablonen - DotOffice

Er zijn Word-sjablonen beschikbaar voor een brief, memo, agenda, notulen etc. Deze sjablonen zijn binnen de UWP in Word te vinden onder het tabblad /RUG. Klik op ‘DotOffice’ en een lijst met beschikbare sjablonen klapt uit. Werken in DotOffice vereist een aantal instellingen, deze kunt u samen met een voorbeeldsjabloon vinden in de Quick Start Word-sjablonen DotOffice. Wilt u maximaal profiteren van DotOffice (voor Word en Powerpoint)? Schrijf u dan in voor de cursus ‘Slimmer werken met DotOffice’.

Geen DotOffice in Word?

Als de DotOffice-knop of het /RUG-tabblad niet zichtbaar is, kunt u DotOffice installeren (voor UWP-gebruikers ) of online gebruiken (via uwp.rug.nl).

Vragen?

Helpteksten zijn te vinden in WORD achter het paarse vraagteken op het tabblad /RUG. Een aantal veelgestelde vragen zijn te vinden in het menu FAQ . Mochten er toch nog vragen zijn dan kunt u contact opnemen met uw lokale servicedesk .

RTF-bestanden

Niet Windows-gebruikers die documenten in de huisstijl willen maken, kunnen RTF-bestanden aanvragen via huisstijl@rug.nl .

Formulieren

Als u behoefte hebt aan een hulpmiddel voor het maken van formulieren in de huisstijl, stuur dan een bericht aan de afdeling communicatie - huisstijl ( huisstijl@rug.nl ).

Laatst gewijzigd:29 januari 2018 13:48
printOok beschikbaar in het: English