Skip to ContentSkip to Navigation

Centre of expertise Vinci

Faculty of Economics and Business
Centre of Expertise Vinci | Innovation

Samenwerken aan succesvol innoveren

Verandering die leidt tot verbetering - dat is de kern van innovatie. Nieuwe producten, nieuwe diensten en nieuwe werkwijzen zijn hier voorbeelden van. Vinci is het expertisecentrum van de Rijksuniversiteit Groningen op het gebied van innovatie en richt zich op samenwerking bij innoveren.

Vinci: Value in Collaborative Innovation

Samenwerking maakt innoveren goedkoper, gemakkelijker, sneller én beter, maar kan soms ook lastig zijn. Door het uitvoeren van onderzoeksprojecten streeft Vinci zowel naar de vergroting van onze kennis over samenwerking bij innovatie als naar het toepassen van die wetenschappelijke kennis in de praktijk.

Dit doen wij in samenwerking – met u? Neem gerust contact op

Nieuws Vinci

 • 23 maart 2020

  Ondernemen in tijden van corona

  We leven in een crisis met heel veel negatieve gevolgen voor mensen en ons dagelijks leven. Maar corona heeft ons ook wakker geschud en stimuleert de creativiteit.

 • 18 maart 2020

  Corona-ondernemen: de crisis als kans

  EenVandaag zocht naar voorbeelden van positieve effecten van de corona-crisis en interviewde hiervoor Vinci-directeur Eelko Huizingh. "Het is niet zozeer dat die mogelijkheden nu opeens ontstaan, maar er is altijd weerstand tegen nieuwe technologie. Nu is er...

 • 17 maart 2020

  Lichtpuntjes zoeken in corona-tijden

  Een crisis is een ogenblik dat alles anders wordt. Dat business as usual niet meer werkt. Het coronavirus zorgt voor zo'n situatie. Corona is hier en we gaan waarschijnlijk de volle lading krijgen. Dus wat doe je als ondernemer?

Succesvol innoveren

innovatieproces
printView this page in: English