Over onsMedische WetenschappenResearchDepartment of Genetics
University Medical Center Groningen

Cisca Wijmenga bestuurslid ZonMw

28 juni 2018

Cisca Wijmenga is door de minister van VWS per 1 juni jl. benoemd tot bestuurslid van ZonMw (Zorgonderzoek en Medische Wetenschappen) voor een termijn van 4 jaar. ZonMw stimuleert gezondheidsonderzoek en zorginnovatie: van fundamenteel onderzoek tot implementatie van nieuwe behandelingen, preventieve interventies of verbeteringen in de structuur van de gezondheidszorg. Het ministerie van VWS en de NWO (Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek) zijn de hoofdopdrachtgevers van ZonMw.

Laatst gewijzigd:28 juni 2018 12:30