Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsMedische WetenschappenResearchDepartment of Genetics
University Medical Center Groningen

Cisca Wijmenga bestuurslid ZonMw

28 juni 2018

Cisca Wijmenga is door de minister van VWS per 1 juni jl. benoemd tot bestuurslid van ZonMw (Zorgonderzoek en Medische Wetenschappen) voor een termijn van 4 jaar. ZonMw stimuleert gezondheidsonderzoek en zorginnovatie: van fundamenteel onderzoek tot implementatie van nieuwe behandelingen, preventieve interventies of verbeteringen in de structuur van de gezondheidszorg. Het ministerie van VWS en de NWO (Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek) zijn de hoofdopdrachtgevers van ZonMw.

Laatst gewijzigd:28 juni 2018 12:30

Meer nieuws

 • 24 september 2018

  Keurig groen gedrag kan sociaal verrekte ongemakkelijk zijn

  Waarom is het zo moeilijk een heilig boontje te zijn? Jan Willem Bolderdijk over zijn onderzoek naar de schurende randjes van duurzaam gedrag.

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.