Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Research section moves to ERIBA

27 August 2013

26 August 2013 -- The research section and research labs of the Department of Genetics have now moved to ERIBA ((European Research Institute for the Biology of Ageing). You can find us on:

5th floor ERIBA, Antonius Deusinglaan 1, 9713 AV Groningen
Reception desk telephone: +31 50 3617305

The Genomics Coordination Centre, Genome Analysis Facility, clinicians and diagnostic labs will remain in the 'old' building on the Oostersingel until stage 2 of the new department (in the renovated dentistry building on the UMCG campus) is ready.

Visitors -- please check which location your meeting is being held in. See here for more info.

Last modified:04 July 2014 9.37 p.m.

More news

 • 15 November 2018

  Dutch Higher Education Guide 2019: UG-programmes strong at the top

  Ten University of Groningen (UG) Bachelor’s degree programmes have been awarded the ‘Top Degree Programme’ title in this year’s Dutch Higher Education Guide (Keuzegids), placing them at the top of Dutch academic education. In the ‘Broad-based General...

 • 12 November 2018

  Symposium 'Gaswinning, aardbevingen en wat nu?' op 15 november a.s.

  Het Groninger Universiteitsfonds (GUF) bestaat dit jaar 125 jaar. Tijdens een speciaal symposium met de titel ‘Gaswinning, aardbevingen en wat nu?’ op donderdag 15 november 2018, wordt daarom de 'Ubbo Emmiuspenning voor bijzondere maatschappelijke verdiensten'...

 • 06 November 2018

  Groningen remains popular with Dutch and International students

  De Rijksuniversiteit Groningen telt per 1 november 2018 31.115 studenten met een ‘actieve eerste inschrijving’ voor een bachelor of masteropleiding. Dit is een stijging van 4,6% ten opzichte van 2017.Het totale aantal studenten dat ingeschreven is aan...