Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Research section moves to ERIBA

27 augustus 2013

26 August 2013 -- The research section and research labs of the Department of Genetics have now moved to ERIBA ((European Research Institute for the Biology of Ageing). You can find us on:

5th floor ERIBA, Antonius Deusinglaan 1, 9713 AV Groningen
Reception desk telephone: +31 50 3617305

The Genomics Coordination Centre, Genome Analysis Facility, clinicians and diagnostic labs will remain in the 'old' building on the Oostersingel until stage 2 of the new department (in the renovated dentistry building on the UMCG campus) is ready.

Visitors -- please check which location your meeting is being held in. See here for more info.

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:37

Meer nieuws

 • 21 februari 2018

  Provincie en RUG maken werk van duurzame landbouw

  De Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) slaan de handen ineen om de landbouwsector verder te verduurzamen. Hiertoe wordt een Bijzondere Leerstoel Natuurinclusieve Landbouw opgericht aan de RUG. De Provincie​draagt via haar Programma...

 • 19 februari 2018

  Prinses Beatrix en Prinses Mabel bij uitreiking 4e Prins Friso Ingenieursprijs in Groningen

  Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) reikt op 21 maart 2018 voor de vierde keer de Prins Friso Ingenieursprijs uit aan de Ingenieur van het Jaar. Ook dit jaar zijn Prinses Beatrix en Prinses Mabel hierbij aanwezig. ​De Rijksuniversiteit Groningen,...

 • 15 februari 2018

  Populaire wetenschapsblogger deelt spintronicafilm

  Een filmpje over het onderzoek van RUG-natuurkundige Bart van Wees is opgepikt door de populaire wetenschapsblogger Hashem Al-Ghaili. Via zijn Facebook site is de film in een paar dagen tijd meer dan 260.000 keer bekeken en ruim 2.100 keer gedeeld....