Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Nieuw sectie Ontwikkeling & Innovatie

26 oktober 2012
De sectie Ontwikkeling & Innovatie is nu een echt feit (peer 19 oktover 2012). Het reorganisatieplan is goedgekeurd en de medewerkers van de nieuwe sectie kunnen nu officieel aan de slag in dit nieuwe samenwerkingsverband .
 
Zoals al eerder gemeld zullen Team 3 van de Genoomdiagnostiek, de Genoomfaciliteit (GAF) en het oncogenetica onedrzoeksteam worden opgenomen in de nieuwe sectie.
 
De hoofd is prof.dr. Rolf Sijmons. Andere staf: dr. Cleo van Diemen, dr. Birgit Sikkema en dr. Helga Westers.
Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:35
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 14 augustus 2018

  Hartfalen stimuleert tumorgroei

  Een hart dat als gevolg van een hartinfarct versleten is en minder goed bloed rondpompt, scheidt stoffen af die tumorgroei stimuleren. Dat blijkt uit onderzoek met muismodellen, ondersteund met gegevens uit bevolkingsonderzoek PREVEND, uitgevoerd door...

 • 25 juli 2018

  Deniz Ba┼čkent genomineerd voor Huibregtsenprijs

  Prof. dr. Deniz Baskent, als hoogleraar Auditieve perceptie verbonden aan de afdeling KNO van het UMCG/Faculteit Medische Wetenschappen, is een van de zes genomineerden voor de Huibregtsenprijs 2018. Op 8 oktober 2018 maakt juryvoorzitter Wim van Saarloos...

 • 23 juli 2018

  Drie jonge onderzoekers naar buitenlandse topinstituten met Rubicon-beurs

  Drie veelbelovende, pas gepromoveerde RUG-wetenschappers gaan dankzij het programma Rubicon van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) twee jaar onderzoek doen aan buitenlandse topinstituten. Het gaat om Mayra Diosa-Toro, Machteld...