Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Nieuw sectie Ontwikkeling & Innovatie

26 oktober 2012
De sectie Ontwikkeling & Innovatie is nu een echt feit (peer 19 oktover 2012). Het reorganisatieplan is goedgekeurd en de medewerkers van de nieuwe sectie kunnen nu officieel aan de slag in dit nieuwe samenwerkingsverband .
 
Zoals al eerder gemeld zullen Team 3 van de Genoomdiagnostiek, de Genoomfaciliteit (GAF) en het oncogenetica onedrzoeksteam worden opgenomen in de nieuwe sectie.
 
De hoofd is prof.dr. Rolf Sijmons. Andere staf: dr. Cleo van Diemen, dr. Birgit Sikkema en dr. Helga Westers.
Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:35
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 24 mei 2018

  Familie IC-patiënten tevreden over kwaliteit einde-leven-zorg

  Familieleden van patiënten op de Intensive Care vinden de kwaliteit van de zorg die daar geboden wordt, goed. Ze zijn in het bijzonder tevreden over de zorg aan het einde van het leven. Als verbeterpunt geven families aan dat ze meer betrokken hadden...

 • 15 mei 2018

  UMCG test vóór zwangerschap kans op krijgen ernstig ziek kind

  Vanaf half mei 2018 is het voor alle stellen in Nederland mogelijk om via 6 hiervoor getrainde huisartsen een DNA-dragerschapstest te doen. Deze test maakt het voor stellen mogelijk om al vóór de zwangerschap te laten onderzoeken of er een verhoogde...

 • 03 april 2018

  DNA-veranderingen verstoren team play in de cel

  DNA-veranderingen die ziekten veroorzaken zorgen niet altijd tot een verandering in de eiwitten zelf, maar kunnen soms leiden tot een verandering in de samenwerking tussen de eiwitten. Dat blijkt uit onderzoek van genetici van het Universitair Medisch...