Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Rolf Sijmons benoemd tot hoogleraar Medische Translationele Genetica

01 augustus 2012

Rolf Sijmons, MD, PhD is per 1 augustus door de RUG benoemd tot hoogleraar Medische Translationele Genetica. Hij zal leiding geven aan de ontwikkeling & innovatie van de afdeling genetica, waaronder Team 3 van de Genoomdiagnostiek, de Genoomanalysefaciliteit en het oncogenetica research team. Daarnaast zal Rolf voor een deel van zijn tijd als klinisch geneticus actief blijven in de patiëntenzorg.

Zie ook eigen webpage

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:33
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 14 augustus 2018

  Hartfalen stimuleert tumorgroei

  Een hart dat als gevolg van een hartinfarct versleten is en minder goed bloed rondpompt, scheidt stoffen af die tumorgroei stimuleren. Dat blijkt uit onderzoek met muismodellen, ondersteund met gegevens uit bevolkingsonderzoek PREVEND, uitgevoerd door...

 • 25 juli 2018

  Deniz Ba┼čkent genomineerd voor Huibregtsenprijs

  Prof. dr. Deniz Baskent, als hoogleraar Auditieve perceptie verbonden aan de afdeling KNO van het UMCG/Faculteit Medische Wetenschappen, is een van de zes genomineerden voor de Huibregtsenprijs 2018. Op 8 oktober 2018 maakt juryvoorzitter Wim van Saarloos...

 • 23 juli 2018

  Teamsporten van NOC-NSF profiteren van wetenschap

  Samenwerking gesloten TeamNL en het Centrum voor Bewegingswetenschappen van het Universitair Medisch Centrum Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen om teamsporten verder te brengen met wetenschap.