Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Peter vd Akker wins NVHG prize

26 april 2011

Peter C. van den Akker, arts in opleiding voor Klinisch Geneticus, won op vrijdag 15 februari jl. de prijs voor de beste presentatie tijdens de 9de Wetenschappelijke Vergadering van de Nederlandse Vereniging voor Experimentele Dermatologie in Lunteren. Hij kreeg de prijs van € 500,- voor zijn presentatie: 'Een nieuw laat-mutilerend subtype van recessieve dystrofische epidermolysis bullosa'. De prijs vergroot de kans op een subsidie van ZonMW-AGIKO voor zijn promotieonderzoek naar deze blaarziekte.

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:25
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 14 augustus 2018

  Hartfalen stimuleert tumorgroei

  Een hart dat als gevolg van een hartinfarct versleten is en minder goed bloed rondpompt, scheidt stoffen af die tumorgroei stimuleren. Dat blijkt uit onderzoek met muismodellen, ondersteund met gegevens uit bevolkingsonderzoek PREVEND, uitgevoerd door...

 • 25 juli 2018

  Deniz Ba┼čkent genomineerd voor Huibregtsenprijs

  Prof. dr. Deniz Baskent, als hoogleraar Auditieve perceptie verbonden aan de afdeling KNO van het UMCG/Faculteit Medische Wetenschappen, is een van de zes genomineerden voor de Huibregtsenprijs 2018. Op 8 oktober 2018 maakt juryvoorzitter Wim van Saarloos...

 • 23 juli 2018

  Drie jonge onderzoekers naar buitenlandse topinstituten met Rubicon-beurs

  Drie veelbelovende, pas gepromoveerde RUG-wetenschappers gaan dankzij het programma Rubicon van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) twee jaar onderzoek doen aan buitenlandse topinstituten. Het gaat om Mayra Diosa-Toro, Machteld...