Skip to ContentSkip to Navigation
About us Faculty of Arts Information for new Faculty of Arts students 2024-2025 The Start of your Bachelor's Informatiekunde

Colleges volgen

ProgRESS

ProgRESS is het student- en studieinformatiesysteem van de RUG. Je moet je elk jaar inschrijven voor vakken in het programma ProgRESS. Bekijk de inschrijfperiodes in het academisch jaaroverzicht.

Je wordt automatisch ingeschreven voor vakken in het eerste semester van het eerste jaar. Let op: je moet je wel zelf inschrijven voor vakken in het tweede semester. Als je eenmaal bent ingeschreven voor een onderdeel en aan de voorwaarden voldoet, word je automatisch aangemeld voor het tentamen. Het Bureau voor Studentzaken informeert je tijdig per (student)e-mail over de procedure en voorwaarden van de inschrijfperiode.

Werkgroepen

Alle eerstejaarsstudenten, inclusief HBO-overstapstudenten, zullen door het secretariaat worden toegewezen aan een werkgroep op basis van de registraties in ProgRESS. De werkgroepen zullen worden aangekondigd op Brightspace in de week voorafgaand aan de start van de colleges. Ben je niet toegewezen aan een van de werkgroepen? Mail dan naar het secretariaat (sec-millc rug.nl). Je kunt ook van groep wisselen met andere studenten. Breng hier zowel je docent als het secretariaat (sec-millc rug.nl) van op de hoogte.

Laatst gewijzigd:24 april 2024 17:13