Expertisecentrum iGOROnderdeel van Rijksuniversiteit Groningen

Expertisecentrum iGOR

Faculteit Economie en Bedrijfskunde
Institute for Governance and Organizational Responsibility (iGOR)
Header image Blogs

Blogs

BRUG Masterclass: Wat is disruptief voor boards and governance in 2025?

Datum:11 juli 2016

Tijdens de BRUG Masterclass op 3 april 2017 zal iGOR-directeur Kees van Veen een kijkje in de toekomst bieden.

Samen met Stefan Peij (Governance University en partner EY) bespreekt Van Veen de trends op het gebied van governance, en hun impact op de inrichting en het functioneren van boards en organisaties. De masterclass 'Wat is disruptief voor boards and governance in 2025?' zal inzicht geven in de huidige verhoudingen tussen aandeelhouders, commissarissen en besturen en de factoren die hier verandering in (zullen) brengen.

Het programma ziet er als volgt uit:

18.00 uur inloop
18.30 uur diner
19.00 uur masterclass
21.15 uur borrel
22.00 uur sluiting

LocatieLandgoed de Heiligenberg (Heiligenbergerweg 5, Leusden)

De deelname is gratis voor BRUG-leden en bedraagt €25,00 voor introducees.

Omdat ernaar gestreefd wordt de masterclass een interactief karakter te geven, zal de groep tussen de 15 en 25 deelnemers tellen.

Aanmelden?

Wilt u zich aanmelden voor deze masterclass? Dat kan via de BRUG-website: http://www.brug.net of door een mail te sturen naar: info@brug.net.

Bezoek de website van de BRUG Masterclass voor meer informatie.