Over onsFaculteit Gedrags- en MaatschappijwetenschappenSociologie

Interview Frans Stokman in Sociologie Magazine: “Onze manier van leven en produceren is niet houdbaar”

21 september 2017

In het septembernummer van Sociologie Magazine is een groot interview opgenomen met honorair hoogleraar Sociologie en voormalig directeur van de onderzoeksschool ICS Frans Stokman. In het interview blikt hij terug op zijn carriere bij ondere andere de Rijksuniversiteit Groningen en de onderzoeksschool ICS. De laatste jaren houdt Stokman zich vooral bezig met het thema Duurzame wereld. Onder andere door de oprichting van Grunneger Power. Naast Grunneger Power maakt Stokman zich ook hard voor de stichting Samen Energie Neutraal die een twintigtal dorpen en wijken begeleidt die de ambitie hebben om binnen tien jaar helemaal energie-neutraal te zijn.

Laatst gewijzigd:21 september 2017 10:17