Over onsFaculteit Gedrags- en MaatschappijwetenschappenSociologie

21 april: alumni-activiteit: lezing Gabriel Anthonio

15 januari 2016

Beste alumnus van sociologie,

Hierbij nodigen we je uit om op 21 april naar onze vakgroep aan de Grote Rozenstraat 31 te komen voor onze (vanaf nu) jaarlijks te organiseren alumni-activiteit. Vanaf 18 uur ben je van harte welkom om onder het genot van een hapje (lopend buffet, mogelijk tegen een kleine vergoeding) en een drankje bij te praten met andere alumni, (oud) docenten en onze huidige studenten. Voor degenen die dat niet redden, is er ook de gelegenheid om 19.30 uur te komen. Dan zal er een lezing zijn van onze nieuwe hoogleraar Gabriel Anthonio.

Gabriel Anthonio is een gerenommeerd spreker en expert op het gebied van leiderschap en impact. Hij heeft diverse bestuursfuncties bekleed (TBS kliniek, reclassering, bestuurder jeugdzorginstelling en thans bestuurder VNN) en ingewikkelde reorganisaties met succes doorgevoerd. Hij staat met beide benen op de grond, midden in de dagelijkse praktijk. Het beloofd een prikkelend verhaal te worden. Zie ook: http://www.rug.nl/news/2015/10/top-down-sturing-leidt-tot-verandermoeheid-en-vervreemding-in-organisaties

Na afloop van de lezing is er natuurlijk een gezellige borrel en gelegenheid tot na- en bijpraten. Wij kijken er naar uit je te ontmoeten!

Graag horen we in verband met de catering of je 21 april vanaf 18 uur aanwezig bent of dat je om 19.30 uur (i.v.m. de te reserveren zaal) komt. Dat kan door een e-mail te sturen naar info@groningersociologen.nl.

Met vriendelijke groet en tot ziens!

Andreas Flache
Voorzitter vakgroep sociologie