Over onsFaculteit Gedrags- en MaatschappijwetenschappenPedagogische wetenschappen en OnderwijskundeOnderzoekResearch Centre PMDHan Nakken prijs

Han Nakken prijs 2016

Het Research Centre on Profound and Multiple Disabilities van de afdeling Orthopedagogiek van de Faculteit Gedrags- en Maatschappijwetenschappen van de Rijksuniversiteit Groningen looft iedere twee jaar, in samenwerking met de Stichting OOO, de Han Nakken Prijzen uit voor de beste wetenschappelijke prestatie en de opmerkelijkste praktijkprestatie op het gebied van personen met Zeer Ernstig Verstandelijke en Meervoudige Beperkingen (ZEVMB).

Op vrijdag 9 december 2016 zijn de Han Nakken prijzen voor de vierde maal uitgereikt. De prijsuitreiking en de daaraan gekoppelde Han Nakken lezing vond plaats in het Van Swinderen Huys aan de Oude Boteringestraat 19 in Groningen.

Winnaars 2016 bekend: Kirsten van den Bosch, Harriët Schoenmakers en Nadi de Vos-Dijkslag winnen Han Nakken Prijs 2016

Foto's uitreiking 9 december 2016:

Han Nakken lezing 2016

De Han Nakken lezing 2016 wordt dit jaar uitgesproken door prof. dr. Bea Maes (KU Leuven) en is getiteld “De cruciale rol van begeleiders in het ondersteunen van sociale interactie en participatie van mensen met EMB”.

Laatst gewijzigd:22 november 2018 11:53