Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsFaculteit Gedrags- en MaatschappijwetenschappenPedagogische wetenschappen en OnderwijskundeOnderzoekResearch Centre PMDAangeboren en verworven doofblindheid

Algemeen

Projecten binnen de onderzoekslijn DB

Op deze pagina vindt u informatie over alle promotieonderzoeken die door Professor Marleen Jansen begeleid zijn of nog worden. Marleen Janssen studeerde orthopedagogiek in Utrecht en werkte lange tijd op de enige doofblindenschool van Nederland, Kentalis Rafael te Sint-Michielsgestel. In 2003 promoveerde ze aan de Radboud Universiteit Nijmegen op een onderzoek naar harmonieuze interacties met doofblinden. Ze is hoogleraar Orthopedagogiek aan de Rijksuniversiteit Groningen, met als leeropdracht Congenitale en vroegverworven doofblindheid. Samen met haar team onderzoekt Janssen de effectiviteit van nieuwe interactie- en communicatiemethoden voor kinderen en volwassenen met doofblindheid. Via het menu links kunt u meer informatie vinden over de verschillende onderzoeken en de tot dusver behaalde resultaten.

Voor meer informatie kunt u gerust contact opnemen met de onderzoekers, de contactgegevens staan bij de onderzoeken vermeld.

Contactgegevens Marleen Janssen: h.j.m.janssen@rug.nl

Laatst gewijzigd:17 februari 2017 08:53