Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsFaculteit Gedrags- en MaatschappijwetenschappenPedagogische wetenschappen en Onderwijskunde

Hans Grietens spreker op Jaarbijeenkomst Kinderpostzegels 2015

02 november 2015

Hans Grietens geeft op 3 november een presentatie op de Jaarbijeenkomst Kinderpostzegels 2015. De bijeenkomst heeft als thema ‘Een veilig thuis’. De presentatie van prof. dr. H.W.E (Hans) Grietens gaat over Project Iris, een verhalend onderzoek naar de ervaringen, behoeften en expertise van pleeggezinnen die zorgen voor een pleegkind met een verleden van seksueel misbruik. Dit project is gefinancieerd door de stichting Kinderpostzegels.

Het programma van de Jaarbijeenkomst is gepubliceerd op de website van de stichting Kinderpostzegels. Via de website is het ook mogelijk om je aan te melden voor de bijeenkomst.

Laatst gewijzigd:17 juni 2016 15:59

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...