Over onsFaculteit Gedrags- en MaatschappijwetenschappenPedagogische wetenschappen en Onderwijskunde

Hans Grietens spreker op Jaarbijeenkomst Kinderpostzegels 2015

02 november 2015

Hans Grietens geeft op 3 november een presentatie op de Jaarbijeenkomst Kinderpostzegels 2015. De bijeenkomst heeft als thema ‘Een veilig thuis’. De presentatie van prof. dr. H.W.E (Hans) Grietens gaat over Project Iris, een verhalend onderzoek naar de ervaringen, behoeften en expertise van pleeggezinnen die zorgen voor een pleegkind met een verleden van seksueel misbruik. Dit project is gefinancieerd door de stichting Kinderpostzegels.

Het programma van de Jaarbijeenkomst is gepubliceerd op de website van de stichting Kinderpostzegels. Via de website is het ook mogelijk om je aan te melden voor de bijeenkomst.

Laatst gewijzigd:17 juni 2016 15:59