Skip to ContentSkip to Navigation
Over ons Faculteit Gedrags- en Maatschappijwetenschappen (Ver)bouwprojecten bij GMW

Bouwupdate: Geluidsoverlast bij Heymansgebouw verwacht in week 21 (20-24 mei) + werkzaamheden luchtbehandeling restaurant Ambulatorium

Heymansgebouw

De aannemer verwacht komende week, week 21 (20 t/m 24 mei) extra overlast bij de volgende werkzaamheden bij het Heymansgebouw:


  • Maandag 20 mei: betonboringen in fundering (beperkte overlast)

  • Dinsdag 21 mei + Woensdag 22 mei: betonstorten (geluidshinder van betonauto’s met pomp)

  • Donderdag 23 mei + Vrijdag 24 mei: plaatsen en vastzetten van staalconstructie (het vastzetten van de bouten geeft geluidsoverlast)

Nieuwenhuisgebouw / Ambulatorium

Van woensdag 22 mei t/m vrijdag 24 mei wordt er gewerkt aan de luchtbehandeling van het tijdelijke restaurant N-1 in de kelder van het Ambulatorium. Een van de werkzaamheden is het verwijderen van de warmtepomp van het dak.


In juli vinden er nog meer werkzaamheden plaats rondom het Ambulatorium en het Nieuwenhuisgebouw: vanaf 8 juli wordt er gewerkt aan het dak van beide gebouwen (3 weken) en de hellingbaan van het Ambulatorium wordt gerenoveerd (start 1 juli).


Overlast melden

Ervaart u overlast en wilt u dit doorgeven? Meldt u zich dan bij de balie van het Heymansgebouw (fysiek of via telefoonnummer 050 36 36314). De baliemedewerkers zullen de melding doorgeven zodat er afstemming met de aannemer kan plaatsvinden.


Laatst gewijzigd:17 mei 2019 16:09
View this page in: English