Skip to ContentSkip to Navigation
Over ons Faculteit Gedrags- en Maatschappijwetenschappen (Ver)bouwprojecten bij GMW

Bouwupdate 10 mei 2019: brandscherm 4e verdieping + fundering + vloeren

In week 20 (vanaf 13 mei) voert de aannemer diverse werkzaamheden uit ten behoeve van de vloeren, zoals het aanvoeren van vloerbalken en plaatsen van piepschuimplaten. Daarnaast wordt er op de vierde verdieping van het Heymansgebouw een brandwerend scherm geplaatst.

Planning

  • Hele week: (sloop)werkzaamheden 4e verdieping Heymansgebouw tbv brandscherm (zoveel mogelijk voor 9:00 uur). Lift normaal bruikbaar. De werkzaamheden zijn klaar in week 22.

  • Woensdag 15 mei: bouwkraan achter Heymansgebouw om brandscherm via raam kopse kant op 4e verdieping in gebouw te takelen (vanaf 10:00uur - uitrit blijft zoveel mogelijk vrij)


  • Dinsdag en woensdag (14/15 mei): aanvoer betonnen vloerbalken (zoveel mogelijk voor 9:00 uur)

  • Hele week: funderingswerkzaamheden en graafwerk tbv erkers nieuwbouw (oa beton storten)


Achteringang Heymansgebouw dicht

De achteringang van het Heymansgebouw is nu afgesloten. De alternatieve route naar de tuin loopt via het parkeerterrein of via de zij-ingang in de Nieuwe Kijk in’t Jatstraat. Plattegrond

De tuiningang bij de Lerarenopleiding is wel geopend en bruikbaar voor medewerkers. De interne doorgang op de begane grond naar het Heymansgebouw is echter alleen te gebruiken door geautoriseerde medewerkers met een ‘druppel‘.

Laatst gewijzigd:10 mei 2019 16:39