Skip to ContentSkip to Navigation
About us Faculty of Philosophy Organization News & Events News News archive

Filosofie in Groningen wederom als beste beoordeeld

28 september 2015
Studenten en hoogleraren zijn het eens: wijsbegeerte kun je het beste in Groningen studeren, of het nu om de bachelor- of de masteropleiding gaat.

Volgens hoogleraren en studenten filosofie is de opleiding Wijsbegeerte aan de RUG de beste. Zowel de bachelor- als de masteropleiding komen het beste uit de jaarlijkse Elsevier Beste Studies enquête onder studenten, hoogleraren en hoofddocenten.

De uitslag komt niet als een verrassing: al jaren behoort de faculteit tot de top volgens diverse evaluaties en enquetes. Zo zetten hoogleraren ook vorig jaar onze opleiding op de eerste plaats in de Elsevier enquête.

Studentenoordeel

De bacheloropleiding van onze faculteit scoort het best op docenten (93), de inrichting van de opleiding (85) en organisatie en communicatie (82). Docenten scoren ook in de masteropleiding zeer goed (89). (de getallen zijn percentages die weergeven hoeveel studenten 'tevreden' of 'zeer tevreden' zijn) Zie: Elsevier Beste Studies bachelor wijsbegeerte en Elsevier Beste Studies master filosofie

Hooglerarenoordeel

Maar liefst 40,2 procent van hoogleraren en universitair hoofddocenten plaatste onze faculteit op de eerste plaats, ten opzichte van 31,1 procent voor Utrecht, die een tweede plaats behaalde. Elsevier Faculty Rating Wijsbegeerte

Studentenoordeel bacheloropleidingen wijsbegeerte
Studentenoordeel bacheloropleidingen wijsbegeerte

Dit bericht is geplaatst door de Faculteit Wijsbegeerte.

Laatst gewijzigd:14 mei 2021 16:16

Meer nieuws