OnderwijsHonours College

Closing en Opening Ceremony geslaagde avond

16 maart 2015
Closing en Opening Ceremony

Op 11 maart vond de Opening en Closing Ceremony voor Honours masterstudenten plaats in het Van Swinderen Huys. Tijdens deze avond presenteerden de afgestudeerde masterstudenten hun Masterwork en zijn ze in het zonnetje gezet, terwijl tegelijkertijd 34 nieuwe masterstudenten verwelkomd werden.

De avond werd geopend door de decaan van het Honours College, Hanny Elzinga, waarna de nieuwe masterstudenten direct aan de slag gingen met een workshop van Geertje Dam over Leadership. Hierna kwamen de afgestudeerde masterstudenten erbij en volgden er presentaties van de verschillende Masterwork projecten. De afstudeerders zijn hierbij geïnterviewd door de ceremoniemeester, Frank den Hollander. Door het oude cohort (closing ceremony) en het nieuwe cohort (opening ceremony) te combineren kregen de nieuwe nieuwe masterstudenten meteen een goede indruk van het Masterwork en hoe divers het kan zijn. Na een officiële trapfoto werd de avond afgesloten met een gezellige borrel.

Laatst gewijzigd:01 mei 2015 12:15