Skip to ContentSkip to Navigation
OnderwijsOpleidingenHonours College

Closing en Opening Ceremony geslaagde avond

16 maart 2015
Closing en Opening Ceremony

Op 11 maart vond de Opening en Closing Ceremony voor Honours masterstudenten plaats in het Van Swinderen Huys. Tijdens deze avond presenteerden de afgestudeerde masterstudenten hun Masterwork en zijn ze in het zonnetje gezet, terwijl tegelijkertijd 34 nieuwe masterstudenten verwelkomd werden.

De avond werd geopend door de decaan van het Honours College, Hanny Elzinga, waarna de nieuwe masterstudenten direct aan de slag gingen met een workshop van Geertje Dam over Leadership. Hierna kwamen de afgestudeerde masterstudenten erbij en volgden er presentaties van de verschillende Masterwork projecten. De afstudeerders zijn hierbij geïnterviewd door de ceremoniemeester, Frank den Hollander. Door het oude cohort (closing ceremony) en het nieuwe cohort (opening ceremony) te combineren kregen de nieuwe nieuwe masterstudenten meteen een goede indruk van het Masterwork en hoe divers het kan zijn. Na een officiële trapfoto werd de avond afgesloten met een gezellige borrel.

Laatst gewijzigd:01 mei 2015 12:15

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...