Skip to ContentSkip to Navigation
OnderwijsOpleidingenHonours College

Honoursstudenten ontdekken leiderschapskwaliteiten bij talent event FC Groningen

20 februari 2018

FC Groningen organiseert een "Talenten op één" evenement, waarbij deelnemers van verschillende bedrijven samenkomen om te hebben over talent en op zoek te gaan naar hun eigen talent. Vier Honours College studenten zijn geselecteerd om mee te doen aan dit evenement om zo hun leiderschapskwaliteiten te ontdekken en ontwikkelen, door middel van inspiratiesessies voorafgaand aan wedstrijden en co-creatie sessies.

Honoursstudent Sjoerd Rooijakkers over het evenement:

"Dit project, die wordt georganiseerd door Fc Groningen en Vos consultancy, helpt ons onze eigen leiderschapskwaliteiten te ontdekken. Dit doen zij door sport als uitgangspunt te nemen. Zo krijgen wij verschillende lezingen op het gebied van leiderschap en sport, en hebben betrekking op uiteenlopende dingen als motivatie en discipline. Verder volgen we ook zogenaamde co-creatie dagen, waarbij we op zoek gaan naar wat onszelf triggered. Dit gaat ons waarschijnlijk helpen bij onze verdere carriere, omdat wij op deze manier erachter komen wat voor organisatie het best bij ons past. Verder zullen wij ook nog een sportdag volgen, waarbij we zelf het voetbalveld opgaan!"

Honoursstudenten ontdekken leiderschapskwaliteiten bij talent event FC Groningen
Honoursstudenten ontdekken leiderschapskwaliteiten bij talent event FC Groningen
Laatst gewijzigd:10 juli 2018 15:40

Meer nieuws

 • 18 oktober 2018

  Toegangscontrole Universiteitsbibliotheek Binnenstad

  In november worden de toegangspoortjes in de Universiteitsbibliotheek Binnenstad getest. Als deze test naar tevredenheid verloopt, worden de poortjes definitief in gebruik genomen.

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...