Over onsWerken bij de RUGVacaturesMBO-/HBO-Leerwerkplaatsen en HBO- en WO werkervaringsplaatsen

Solliciteren naar een HBO-leerwerkplaats

Volg je op de Hanzehogeschool Groningen of een andere regionale HBO-instelling, één van de onderstaande richtingen en heb je zowel de propedeuse als het tweede studiejaar succesvol afgerond, dan kun je voor een HBO-leerwerkplaats in aanmerking komen:

• (Bedrijfskundige) Informatica
  • Bedrijfseconomie (BE) of – Accountancy (AC)
  • Management, Economie en Recht (MER)
  • Human Resource Management

Solliciteren:

• Neem contact op met je studieloopbaanbegeleider van de HBO-instelling en leg je sollicitatieplannen voor.
  • Stuur daarna je sollicitatiebrief en CV in 1 document per e-mail naar vmp@rug.nl
    onder vermelding van "HBO-leerwerkplaats".

Het kan 4 tot 5 weken tijd kosten om uit te zoeken of er een leerwerkplaats in jouw richting beschikbaar is. Als dat het geval is, dan worden je gegevens doorgestuurd naar de afdeling die een plaats heeft. Van die afdeling krijg je bericht of je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Krijg je de baan, dan wordt er tussen jou, de HBO-instelling en de Rijksuniversiteit Groningen een praktijkonderwijsovereenkomst gesloten. De school regelt dit.

Let op: Er zijn momenteel helaas niet veel afdelingen waar een HBO-leerwerkplaats beschikbaar is.

Laatst gewijzigd:01 mei 2014 15:22