Over onsWie zijn wij?Green Office Groningen

IT-present: tips and tricks Word

Storytelling

Skibril e.o.

Financieel Management voor niet financiële medewerkers

15.00-16.15

Stemcoaching

Skibril

Werkplezier

Skibril e.o.

Doorlopend ‘s ochtends: Opleidingsspreekuur (10.30 tot 12.00) Weberfoyer, Harmoniegebouw

Start 13.00 voor Academiegebouw: Een gezonde geest in een gezond lichaam.

Doorlopend ‘s middags: Speedcoaching (15.00 tot 17.00), aanmelding verplicht. Locatie Duisenberggebouw bij de Skibril.

IT-present: tips and tricks Word. Als je met Word werkt, zie je vanuit je ooghoek allerlei obscure menukeuzen en opties voorbijschieten. Geen tijd om je erin te verdiepen, maar ze zullen wel nutteloos zijn. Of toch niet?

Storytelling as a teaching tool

Het vertellen van verhalen is een van de oudste en effectiefste lesvormen. In deze workshop maakt u kennis met het gebruik van verhalen en verteltechnieken. U krijgt een aantal praktische handvatten om in uw eigen lessen de vertaalslag van verhaal naar creatieve werkvorm te maken.

Online learning

ICT wordt steeds intensiever ingezet in het onderwijs. Deze interactieve workshop geeft een preview van IT onderwijs applicaties die aan de universiteit worden gebruikt. Daarnaast zal er ingegaan worden op de pedagogische meerwaarde van ICT-toepassingen in uw onderwijs.

R&O gesprekken

De workshop: Je bent jong en je wilt wat, hoe ga ik het gesprek aan en bepaal ik mijn koers voor de komende jaren? Je bent ervaren en je wilt nog steeds wat, welke mogelijkheden zijn er en hoe stel ik mij op in het R&O gesprek?

Een gezonde geest in een gezond lichaam

'Mens sana in corpore sano':  Een gezonde geest in een gezond lichaam. Wil je eens een running coach of rennende workshop meemaken? Ren dan mee vanaf 13:00 uur voor het Academiegebouw.

Stappen zetten voor de gezondheid en stappen zetten voor je eigen loopbaan, rennen naar het Zernike en ondertussen bezig met nadenken over 'wat wil ik' en 'hoe dan'. Bovendien nog even de puntjes op de i voor de 4 mijl.

Financieel management voor de niet-financiele manager

Hoe vergroot ik de impact van mijn handelen binnen de RUG door kennis van financiële sturing?

In vogelvlucht worden de volgende onderwerpen aan de orde gesteld:

1) De (financiële) besturing van een organisatie.

2) Het kunnen lezen van jaarcijfers.

3) Ellende begint bij slechte investeringen, succes bij goede investeringen.

4) Het nut van plannen, begroten en budgetteren.

Sprankelend spreken:

Ben je klaar voor een uitdaging? Stel je zelf voor op een podium. Wilde je je altijd al meer ontspannen, met meer zelf vertrouwen en met meer contact met het publiek hier staan?

Eva Pantelakis (1985) is al 8 jaar zelfstandig ondernemer. Zij geeft les aan entrepreneurs, Honours studenten en Veni Vidi & Vici kandidaten om meer te schitteren en te overleven als ze voor een groep spreken. Van nature zelf verlegen als kind, weet ze wat nodig is om anderen te helpen om uit hun comfortzone te stappen en zichzelf op een authentieke wijze te presenteren.

Ben je klaar voor nieuwe vaardigheden, veel lol en durf je uit je comfort zone te stappen?

Voel je uitgedaagd als je dit leest, kom het proberen!

Memorabele Intervisie

Intervisie - of collegiale consultatie - is een manier van leren van en met elkaar van een groep professionals om werksituaties te verhelderen en te bewerken. Structuur is daarbij heel belangrijk, om het maximale uit een sessie te halen. Gelukkig bestaan er naast de standaard probleem-advies-praat-structuren heel wat creatievere structuren om van en met elkaar te leren! In deze workshop verkennen we  memorabele intervisievormen die werken.

Met plezier aan het werk!

Als je werk goed bij je aansluit, in deze fase van je leven, kan dit voor veel voldoening zorgen. Dit is niet alleen prettig voor je maar maakt je ook gezonder en effectiever. Maar hoe zorg je er voor dat je écht plezier hebt in je werk? In deze workshop vertellen we wat recent wetenschappelijk onderzoek ons leert over het vergroten van werkplezier en zoek je uit wat je zelf kunt doen om met nog meer plezier te werken.

dskjf
Laatst gewijzigd:04 oktober 2018 09:52