Over onsWie zijn wij?Green Office GroningenWord actief

Vacature student-assistent

Vind je dat duurzaamheid centraler moet komen te staan op de RUG? Heb jij passie voor het opzetten van projecten en evenementen en denk je daarbij aan de invloed die dit kan hebben op de omgeving en maatschappij? Kan je creatieve oplossingen verzinnen en wil je invloed uitoefenen op het beleid van de RUG?

Green Office Groningen coördineert en initieert aan duurzaamheid gerelateerde projecten van de RUG. We hebben een fysieke werkplek aan de Visserstraat 49 en vormen hét aanspreekpunt op het gebied van duurzaamheid bij de RUG.

We zoeken 3 student-assistenten die helpen met projecten opzetten met betrekking tot duurzaamheid aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Specifiek zoeken we:
  • Een student-assistent voor communicatie
  • Twee student-assistenten

Functie eisen voor communicatie student-assistent Green Office:
  • Student aan de Rijksuniversiteit Groningen
  • Passie voor en (enige) kennis over duurzaamheid
  • (Werk) ervaring met communicatie gerelateerde taken
  • Team-speler
  • Beschikbaar voor 1 jaar, 12 uur per week
  • Begin functie:1 september 2016
  • Beschikbaarheid in augustus (t.b.v kennisoverdracht, bijwonen van vergaderingen etc.)

Functie-eisen student-assistent Green Office:
  • Student aan de Rijksuniversiteit Groningen
  • Passie voor en (enige) kennis over duurzaamheid
  • Bestuurlijke ervaring (o.a. in projectleiding en vergaderingen opzetten)
  • Team-speler
  • Beschikbaar voor 1 jaar, 12 uur per week
  • Begin 1 september 2016
  • Beschikbaarheid in augustus (tbv kennisoverdracht, bijwonen van vergaderingen etc)

Pré:
  • Kennis van Nederlandse en Engelse taal (een sollicitatiebrief in het Nederlands heeft de voorkeur)
  • Aantoonbare ervaring met Adobe (photoshop/illustrator/indesign)

Zie jij je hierin helemaal terug? Solliciteer dan gauw door voor 19 augustus een CV en motivatiebrief te sturen naar greenoffice@rug.nl. Vermeld in je sollicitatie of je solliciteert voor de algemene functie of voor de communicatie functie.In de week van 22 augustus hoor je of je op gesprek mag komen. Gesprekken zijn 23 augustus (in de ochtend).
Laatst gewijzigd:12 augustus 2016 13:51
printView this page in: English