Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsWie zijn wij?Green Office GroningenWord actief

Food Sustainability Advisory Board

Sinds eind 2014 werkt de Green Office samen met Food&Drinks om de kantines van de RUG duurzamer te maken. We begonnen door projecten op het gebied van duurzaam voedsel, zowel van studenten als van medewerkers, bij elkaar te brengen in de Food Sustainability Advisory Board. Deze groep geeft advies over hoe we de kantines duurzamer kunnen maken, nu en in de toekomst. Daarbij krijgen we input van de ’Green University’ taakgroep van de RUG, bestaande uit specialisten op het gebied van duurzaamheid van verschillende faculteiten en afdelingen van de RUG. Op dit moment zijn we voornamelijk bezig met de nieuwe aanbestedingsprocedure die er zit aan te komen voor de kantines van de RUG op het gebied van duurzaamheid.

Het Food Sustainability Advisory Board bestaat uit de volgende personen:

Greenoffice projectleiders

  • Karlieke Holtz: Green Office RUG
  • Leander van der Wal: Green Office RUG

Leden :

  • Yanike Sophie: Coördinator Green Office, Balans RUG
  • John Hoeks: Professor Tenure Track, Communicatie, lid Green University
  • Taku(zdma) Samantha Mutezo: Chairm. International Food committee
  • Nadieh Wesseling: Lid universiteitsraad, lid Green University
  • Margo Enthoven: Researchstudent Sustainability Canteen, Faculteit Ruimtelijke Wetenschappen
  • Britta Restmeyer: PhD Faculteit Ruimtelijke Wetenschappen
  • Elen-Maarja Trell: Faculteit Ruimtelijke Wetenschappen
  • Fleur Goedkoop: masterstudent Sociologie

Meedoen met dit project? Dat kan! We zoeken mensen die ons kunnen helpen met het onderzoek dat we doen naar de duurzaamheid van de producten en de bedrijfsvoering. Stuur een mailtje naar: greenoffice@rug.nl

Laatst gewijzigd:14 juli 2016 10:27
printOok beschikbaar in het: English