Over onsOnze organisatieBestuurlijke organisatieAdviesorganenCUOS

Bestuurswerving 2013-2014

05 maart 2013

*Voor alle voorwaarden om aanspraak te kunnen maken op de Regeling Profileringsfonds, lees het volledige document na. Dit bericht gaat enkel over de wijziging betreffende de periode van ondersteuning in de regeling.

Huidige situatie

Studenten die een bestuurs- of medezeggenschapsfunctie uitoefenen waarbij de startdatum ligt in het studiejaar 2012-2013, komen in aanmerking voor financiële ondersteuning in de periode van de cursusduur van een bachelor- of masteropleiding, gerekend vanaf het eerste jaar van inschrijving in het Hoger Onderwijs, verlengd met twee jaar = (Ba+Ma)+2.

Situatie vanaf 1 september 2013

Studenten die een bestuurs- of medezeggenschapsfunctie uitoefenen waarbij de startdatum ligt in het studiejaar 2013-2014 (dus die beginnen met hun functie na 1 september 2013), komen in aanmerking voor financiële ondersteuning in de periode van de cursusduur van een bacheloropleiding of masteropleiding, gerekend vanaf het eerste jaar van inschrijving voor hetzij master- of bacheloropleiding en daarna nog één studiejaar in aanmerking voor financiële ondersteuning op grond van deze regeling. = Ba+1 en Ma+1

Wat betekent dit concreet

Dit betekent dat 5e-jaars Bachelor studenten vanaf komend collegejaar niet langer in aanmerking zullen komen voor ondersteuning vanuit de Regeling Profileringsfonds.
Laatst gewijzigd:09 december 2014 15:01