Over onsOnze organisatieBestuurlijke organisatieAdviesorganenCUOS

10 Ik zit in een bestuur en heb recht op een bestuursbeurs, wanneer moet ik die aanvragen?

Vraag

Antwoord

Je hebt pas recht op de bestuursbeurs als je het volledige bestuursjaar hebt afgemaakt. Daarom kun je tot 6 maanden na afloop van je bestuurswerkzaamheden je bestuursbeurs aanvragen. Het kan lastig zijn dat je het geld pas achteraf krijgt, daarom kun je ervoor kiezen om tijdens het bestuurswerk een voorlopige beurs aan te vragen. Dit moet je doen binnen twee maanden na aanvang van je bestuurswerkzaamheden. Je moet dan na je bestuursjaar aantonen dat je ook daadwerkelijk recht hebt gehad op de reeds ontvangen bestuursbeurs. Je definitieve aanvraag voor bestuursbeurs moet op 1 februari na afloop van je bestuursjaar worden ingeleverd bij de Universitaire Fondsencommissie (UFC). De UFC is te bereiken via ufc@rug.nl.

Laatst gewijzigd:05 december 2014 11:05