Over onsOnze organisatieBestuurlijke organisatieAdviesorganenCUOS

Centraal Uitvoeringsorgaan voor de Studentenorganisaties (CUOS)

Het Centraal Uitvoeringsorgaan voor de Studentenorganisaties(CUOS) is het overkoepelend orgaan voor de facilitering van studentenorganisaties. Met uitvoeringsmandaat van het College van Bestuur voert het beleid uit op het gebied van subsidies en huisvesting en adviseert het over de verdeling van de bestuursbeurzen.

Onder 'Regelingen' is het Profileringsfonds te vinden die duidelijkheid geeft over de bestuursbeurzen. Ook is onder dat kopje uitgelegd hoe ondersteuning vanuit de RUG werkt in het 'Kader' en andere documenten.

Voor vragen over uitbetaling van beurzen en collegegeldvrij besturen kunt u contact opnemen met de Universitaire Fondsen Commissie via ufc@rug.nl.

CUOS zoekt een nieuw bestuur!

Ben je op zoek naar een leuk bestuursjaar, maar wil je dat liever part-time doen? Solliciteer voor het CUOS-bestuur! Een jaar bij CUOS is een part-time bestuursjaar waarbij je midden in de Groninger studentengemeenschap staat en een bijdrage kan leveren aan een bruisende studentencultuur. Taken omvatten onder andere de herijking van bestuursbeurzen, het verdelen van een aantal subsidies en natuurlijk klaarstaan voor vragen vanuit verenigingen. Natuurlijk word je hiervoor gecompenseerd door middel van een bestuursbeurs. Wil je meer informatie over een bestuursjaar bij CUOS? Vraag het informatiepakket aan via cuos@rug.nl, Mocht je vragen hebben kun je ons altijd benaderen voor een kop koffie.

Belangrijke data

- Deadline aanvragen (her)opname Profileringsfonds: 15 november 2018, 12:00 uur

- Deadline aanvragen activiteitensubsidie & huisvesting: 1 februari 2019, 23.59 uur

- Deadline aanvragen campagnesubsidie: 4 april 2019, 13.00 uur

- Volgende besluitvormende vergadering: Dinsdag 2 April, 14:00

Voor vragen zijn wij te bereiken via cuos@rug.nl, onderstaande e-mailadressen en via 050-363 4657. Ons kantoor zit aan de Muurstraat 16. Post kan naar Postbus 72, 9700 AB Groningen.

CUOS-bestuur 2018-2019

Portefeuille E-mail