Over onsOnze organisatieBestuurlijke organisatieAdviesorganenCUOS

Centraal Uitvoeringsorgaan voor de Studentenorganisaties (CUOS)

Het Centraal Uitvoeringsorgaan voor de Studentenorganisaties(CUOS) is het overkoepelend orgaan voor de facilitering van studentenorganisaties. Met uitvoeringsmandaat van het College van Bestuur voert het beleid uit op het gebied van subsidies en huisvesting en adviseert het over de verdeling van de bestuursbeurzen.

Onder 'Regelingen' is het Profileringsfonds te vinden die duidelijkheid geeft over de bestuursbeurzen. Ook is onder dat kopje uitgelegd hoe ondersteuning vanuit de RUG werkt in het 'Kader' en andere documenten.

Voor vragen over uitbetaling van beurzen en collegegeldvrij besturen kunt u contact opnemen met de Universitaire Fondsen Commissie via ufc@rug.nl.

Belangrijke data

- Deadline aanvragen (her)opname Profileringsfonds 15 november 2018 12:00 uur

- Deadline aanvragen activiteitensubsidie & huisvesting 1 februari 2019 23.59 uur

Voor vragen zijn wij te bereiken via cuos@rug.nl, onderstaande e-mailadressen en via 050-363 4657. Ons kantoor zit aan de Muurstraat 16. Post kan naar Postbus 72, 9700 AB Groningen.

CUOS-bestuur 2018-2019

Portefeuille E-mail