Over onsNieuws en agendaNieuwsarchief

Uitreiking eredoctoraten Rijksuniversiteit Groningen

05 juni 2009

Vandaag vond in de Martinikerk in Groningen de plechtige uitreiking plaats van vier eredoctoraten aan schrijver Kader Abdolah, bioloog Michael Menaker, psychologe Marilynn Brewer en president van het Internationaal Gerechtshof Hisashi Owada.

De plechtigheid werd van 15.00 tot 16.30 uur live uitgezonden via deze website. Zie voor een korte filmimpressie hieronder.

mms://wmvideo.service.rug.nl/corporate/20090605Eredoctoraat.wmv

• Rede Rector Magnificus prof. F. Zwarts
  • Laudatio prof. E. Noort en aanvaardingsrede K. Abdolah
  • Laudatio prof. S. Daan en aanvaardingsrede prof. M. Menaker