Over onsNieuws en agendaEvenementen en open dagenOpen dagen en introductieMasterweek

Filosofie

Master event op woensdag 21 maart

Zaal Omega, 15:00 - 18:00

Onze Master-ambassadors vertellen over hun opleiding. Over elke master wordt een presentatie van ongeveer 10 minuten gehouden.
Na de presentaties begint de informatiemarkt, waar van elke opleiding een informatietafel staat met folders en flyers, en vooral: met een of meer master ambassadeurs!

Je kunt hen persoonlijk je vragen stellen en/of een gesprekje aangaan, ook met de aanwezige docenten en alumni. De studieadviseur is ook aanwezig.
We sluiten af met een hapje en een drankje!

Faculteit Wijsbegeerte

Alle filosofie-masteropleidingen

Masteropleiding Filosofie (voltijds 1 jaar)

Masteropleiding Filosofie(voorheen 'Wijsbegeerte van een bepaald Wetenschapsgebied', voltijds 2 jaar)

Masteropleiding Filosofie en Maatschappij (voltijds 1 jaar)

Masteropleiding tot leraar (eerste graad) filosofie (voltijds 2 jaar)

Masteropleiding Filosofie (research) (voltijds 2 jaar)

Philosophy, Politics and Economics (PPE) (voltijds 1 jaar) Let op: voor deze master geldt in de masterweek een andere aanmeldprocedure èn andere locaties, zie onder.

Aanmelden voor PPE-presentaties

Presentaties over onze master PPE vinden niet in ons eigen Faculteitsgebouw, maar op locaties van drie andere faculteiten plaats, namelijk bij: FEB, GMW en LET. Om je aan te melden voor deze presentaties en gesprekken, zoek je in het aanmeldsysteem dus onder deze drie faculteiten.

Data, tijden, locaties gespreksrondes en/of presentaties over master PPE
  • Woensdag 21 maart: Faculteit Economie en Bedrijfskunde: PPE Presentatie 19.15-19.45 uur in zaal 5412.0035 (Duisenberg gebouw)
  • Vrijdag 23 maart: Faculteit Gedrags- en Maatschappijwetenschappen: PPE presentatie 16.00-16.50, in zaal 155, eerste verdieping Muntinggebouw (2212)
  • Vrijdag 23 maart: Faculteit der Letteren: Voorlichtingssessie PPE 17:00 - 17:45, zaal 1315.0049, Harmoniegebouw