Over onsNieuws en agendaEvenementen en open dagenOpen dagen en introductieMasterweek

Letteren

Master Event Faculteit der Letteren

Ben jij op zoek naar een geschikte Master? Of wil je erachter komen welk programma het beste bij je past? Kom naar het Master’s Event en maak kennis met de ruim 50 (internationale) mastertracks aan de Faculteit der Letteren!

Datum: Nader te bepalen
Locatie: Harmoniecomplex, Oude Kijk in 't Jatstraat 26, 9712 EK Groningen

> Routebeschrijving

15.00-15.15   Welkom
15.15-16.00   Voorlichtingsronde 1
16.00-17.00   Informatiemarkt / Meet & Greet Masterambassadeurs
17.00-17.45   Voorlichtingsronde 2

Tijdens het Master's Event kan je kennismaken met de Masterprogramma's van de Faculteit der Letteren en verschillende voorlichtingsrondes bijwonen. Daarnaast is er een informatiemarkt waar je onder meer terecht kunt voor meer informatie over het Master’s Honours College, CV-checks, Faculty Tours en workshops die je helpen bij het maken van je masterkeuze en je voorbereiding op de arbeidsmarkt.

Wil je weten hoe een student zijn of haar studie ervaart of wil je praten met de studieadviseur van een bepaald programma? Kom dan naar de Meet & Greet in de kantine van het Harmoniegebouw.

Vragen?

Heb je vragen over Master's Event? Neem dan contact met ons op via arts@rug.nl.

Laatst gewijzigd:07 augustus 2018 11:55
printOok beschikbaar in het: English