Over onsNieuws en agendaEvenementen en open dagenDag van het onderwijsDocent van het Jaar-verkiezing

Mevrouw dr. L.J. Mouton

UMCG/Faculteit Medische Wetenschappen

Mevrouw dr. L.J. Mouton doceert vanaf 1990 aan studenten de vakken ‘Anatomie van het houdings- en bewegingsapparaat’ en ‘Neuroanatomie’. Sinds september 2007 doet zij dit binnen de opleiding Bewegingswetenschappen. Mede door haar deskundige en kritische inbreng staat het onderwijs Anatomie aan de faculteit zeer goed bekend en zijn zowel studenten als collega’s zijn vol lof over de inhoud, didactiek en vlekkeloze organisatie van de practica.

Mevrouw dr. L.J. Mouton ontwikkelt en vernieuwt haar onderwijs steeds. Haar enthousiaste wijze van doceren, de uitstekende organisatie en de strenge maar rechtvaardige beoordeling van studieresultaten worden door studenten hoog gewaardeerd. Haar roem onder studenten reikt zo ver dat studenten Geneeskunde bij Bewegingswetenschappen extra Anatomie willen volgen om goed op de coschappen te zijn voorbreid. Mevrouw dr. L.J. Mouton is naast docent ook een uitstekend onderzoeker en weet deze kwaliteit te gebruiken om de onderzoeksvaardigheden van studenten te ontwikkelen. Naast het doceren is mevrouw dr. L.J. Mouton bij het onderwijs betrokken als clustercoördinator van de medisch-biologische vakken en als docentlid van de opleidingscommissie van Bewegingswetenschappen.

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:49