Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaEvenementen en open dagen

GreenKicks 2014

Wanneer:do 03-04-2014 15:00 - 20:00
Waar:De Euroborg in Groningen

Hét evenement rondom duurzaamheid thuis en op het werk. Maak kennis met de vele bekende en onbekende facetten van duurzaamheid op een bijzondere locatie: de Euroborg in Groningen.

Wat is het precies?

Op 3 april is het zover! Van 15:00 – 20:00 uur nodigen wij alle universiteitsmedewerkers, hun partners en kinderen vanaf 12 jaar van harte uit voor een belevenis, gericht op duurzaamheid in ons dagelijkse leven. Het evenement is gratis toegankelijk, maar vol = vol dus meldt u tijdig aan.

Wat valt er te beleven?

Voor de hoofdingang van FC Groningen wordt de ontvangst omlijst met de aanwezigheid van vele duurzame voer- en vaartuigen.  E-bikes, E-skooters, solar (race)auto's, solarboten, elektrische sportwagens, etcetera. Binnen bieden we u een zeer gevarieerd programma van meer dan 50 lezingen, workshops en games in de skyboxen van FC Groningen. Daarnaast is er een doorlopende informatiemarkt waar bedrijven, instellingen en groen denkende particulieren hun duurzame plannen, producten en ontwikkelingen presenteren. Inspirerende sprekers van naam binnen en buiten de RUG, waaronder een interview à la College Tour met Roger van Boxtel. Tevens is het een unieke kans om het FC Groningen stadion eens van binnen te bekijken, zeker in combinatie met de georganiseerde rondleidingen.

Bekijk hieronder per thema het aanbod aan lezingen, workshops en games. De komende dagen worden nog evenementen toegevoegd. Bekijk het volledige line-up schema.

U dient zich aan te melden voor het bezoeken van GreenKicks 2014. Voor de sky-box onderdelen moet u zich van tevoren eveneens apart opgeven. Dit alles vanwege de beperkte capaciteit van het evenement als geheel (2000 bezoekers) en de beschikbare ruimte in de skyboxen.

printView this page in: English