Over onsWaar vindt u onsHuisstijlHuisstijltoepassingenSjablonen en templates

Powerpointsjablonen

Voor Powerpoint is een aantal huisstijlsjablonen gemaakt inclusief extra opmaakmogelijkheden en voorbeeldsheets met informatie over de RUG. De sjablonen vindt u in PowerPoint onder het tabblad /RUG. Hoe u een PowerPoint presentatie in de huisstijl maakt vindt u in de Quick Start Powerpoint-sjablonen Dot Office. Wilt u maximaal profiteren van DotOffice (voor Word en Powerpoint)? Schrijf u dan in voor de cursus ‘Slimmer werken met DotOffice’.

Geen tabblad /RUG in Powerpoint?

Als het /RUG-tabblad ontbreekt, kunt u DotOffice installeren (voor gebruikers van de UWP) of het online gebruiken (via uwp.rug.nl).

Vragen?

In de kennisbank van CIT zijn een aantal veelgestelde vragen te vinden . Mochten er toch nog vragen zijn dan kunt u met uw lokale servicedesk contact opnemen.

Studenten

Ook studenten kunnen deze programmatuur gebruiken om presentaties in de huisstijl te maken. Zij kunnen echter uitsluitend het logo van de RUG gebruiken, en geen faculteitsnaam toevoegen.

Laatst gewijzigd:21 maart 2018 12:11
printOok beschikbaar in het: English