Skip to ContentSkip to Navigation
About us Medical Sciences Education Medicine Pre-master Geneeskunde
University Medical Center Groningen

Voorlichtingsbijeenkomst 2019

De voorlichtingsbijeenkomst over de pre-master Geneeskunde, het het kader van de RUG-brede www.rug.nl/masterweek, vindt plaats op vrijdagmiddag 22 november 2019 (dus niet op maandag 18 november zoals eerder gemeld).

Het voorlichtingsprogramma over de premaster geneeskunde is niet heel ingewikkeld. We willen belangstellenden op een bondige en heldere manier informatie geven over het toelatingsexamen en het onderwijsprogramma.

Dat doen we zo: allereerst is het tussen 12.00 - 13.00 uur mogelijk om met studenten te spreken die momenteel bezig zijn met de PMG. Op 18 november hebben zij 2 1/2e maand ervaring en kunnen ze ongetwijfeld al boeiend vertellen over hun belevenissen tot dan toe. De meeste PMG'ers doen dit graag, leert de ervaring.

Om 13.00 uur gaan we verder met een interactieve lezing verzorgd door Gerard Terwisscha van Scheltinga, PMG-coördinator, en een van de twee Course Directors van de PMG. Dan heb je meteen de twee personen te pakken die het meeste afweten van de materie. De lezing heeft de veelzeggende titel 'Alles wat je wilt weten over de pre master geneeskunde'.

Er is alle ruimte voor vragen. En voor wie dan nog niet genoeg weet is er tot slot een korte nazit. We zijn ervan overtuigd dat we al jullie PMG-gerelateerde vragen adequaat kunnen beantwoorden (maar ook dat we niet altijd een positief antwoord kunnen geven).

Waar: ontvangst en individuele voorlichting: hal 3215 (= naast de Keuningzaal); interactieve lezing: Keuningzaal, 3214.0063. Adres: Antonius Deusinglaan 1, te Groningen. Dit is de noordpunt van het UMCG-complex, dus niet de hoofdingang van het UMCG (dat is de zuidpunt).

Voor onze officiele voorlichitngsvideo, kijk op:

Laatst gewijzigd:21 november 2019 09:32