Skip to ContentSkip to Navigation
About us Medical Sciences Education Medicine Pre-master Geneeskunde
University Medical Center Groningen

Voorlichtingsbijeenkomst 2020

De voorlichtingsbijeenkomst over de pre-master Geneeskunde, het het kader van de RUG-brede www.rug.nl/masterweek, vindt plaats in de dede week van november 2020.

Het (gebruikelijke) voorlichtingsprogramma over de premaster geneeskunde is niet heel ingewikkeld. We willen belangstellenden op een bondige en heldere manier informatie geven over het toelatingsexamen en het onderwijsprogramma.

In 2019 deden we dat zo: allereerst was het tussen 12.00 - 13.00 uur mogelijk om met studenten te spreken die op dat moment zo'n drie maanden bezig waren met de PMG. Dan kunnen ze al boeiend vertellen over hun belevenissen tot dan toe. De meeste PMG'ers doen dit ook graag, leert de ervaring.

Om 13.00 uur gingen we verder met een interactieve lezing verzorgd door Gerard Terwisscha van Scheltinga, PMG-coördinator, en een van de twee Course Directors van de PMG. Dan heb je meteen de twee personen te pakken die het meeste afweten van de materie. De lezing had de veelzeggende titel 'Alles wat je wilt weten over de pre master geneeskunde'.

Er was alle ruimte voor vragen. En voor wie dat nog niet genoeg was, was er tot slot een korte nazit. We zijn ervan overtuigd dat we alle PMG-gerelateerde vragen adequaat hebben kunnen beantwoorden (maar ook dat we niet altijd een positief antwoord hebben kunnen geven).

Waar: ontvangst en individuele voorlichting: hal 3215 (= naast de Keuningzaal); interactieve lezing: Keuningzaal, 3214.0063. Adres: Antonius Deusinglaan 1, te Groningen. Dit is de noordpunt van het UMCG-complex, dus niet de hoofdingang van het UMCG (dat is de zuidpunt).

Voor onze officiele voorlichitngsvideo, kijk op:

Laatst gewijzigd:05 maart 2020 13:50