Maatschappij/bedrijvenWetenschapswinkelsOver de Wetenschapswinkels

Geneeskunde & Volksgezondheid en Taal, Cultuur & Communicatie
06 oktober 2014
Wetenschapswinkelprijs

De wetenschapswinkel Geneeskunde & Volksgezondheid en de wetenschapswinkel Taal, Cultuur & Communicatie zijn beiden genomineerd voor de Interlandse Wetenschapswinkelprijs met hun onderzoeken M antelzorgers, Mindfulness en Kwaliteit van Leven (door Sanny Kappen) en de Jeugdherinneringen van de Groningse Illustrator Cornelis Jetses (1873-1955) (door Bob Verschoor). Naast de twee Groningse nominaties zijn ook een project van de Universiteit Twente en een project van de Vrije Universiteit Brussel genomineerd.

Interlandse Wetenschapswinkeldagen

De prijs wordt op vrijdag 7 november uitgereikt tijdens de Interlandse Wetenschapswinkeldagen te Groningen. Aan de prijs is behalve de wisseltrofee ook een geldbedrag van 500 euro verbonden.

Laatst gewijzigd:02 oktober 2015 22:41