Skip to ContentSkip to Navigation
Society/business Science Shops Over de Wetenschapswinkels

Twee winkels genomineerd voor Interlandse Wetenschapswinkelprijs

Geneeskunde & Volksgezondheid en Taal, Cultuur & Communicatie
06 oktober 2014
Wetenschapswinkelprijs
Wetenschapswinkelprijs

De wetenschapswinkel Geneeskunde & Volksgezondheid en de wetenschapswinkel Taal, Cultuur & Communicatie zijn beiden genomineerd voor de Interlandse Wetenschapswinkelprijs met hun onderzoeken M antelzorgers, Mindfulness en Kwaliteit van Leven (door Sanny Kappen) en de Jeugdherinneringen van de Groningse Illustrator Cornelis Jetses (1873-1955) (door Bob Verschoor). Naast de twee Groningse nominaties zijn ook een project van de Universiteit Twente en een project van de Vrije Universiteit Brussel genomineerd.

Interlandse Wetenschapswinkeldagen

De prijs wordt op vrijdag 7 november uitgereikt tijdens de Interlandse Wetenschapswinkeldagen te Groningen. Aan de prijs is behalve de wisseltrofee ook een geldbedrag van 500 euro verbonden.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Laatst gewijzigd:05 april 2019 12:12

Meer nieuws

 • 28 mei 2020

  Patrick Verkooijen benoemd tot hoogleraar aan de leerstoel Climate Adaptation Governance

  Prof. dr. Patrick Verkooijen, directeur van het Global Center on Adaptation (GCA), is benoemd tot leerstoelhouder voor het programma Climate Adaptation Governance aan de faculteiten Campus Fryslân en Ruimtelijke Wetenschappen van de...

 • 26 mei 2020

  Groningers aan de slag met klimaatadaptatie

  Groningen staat dit jaar in het teken van omgaan met de effecten van klimaatverandering met als hoogtepunt de Klimaatadaptatieweek van 19 t/m 25 januari 2021.

 • 25 mei 2020

  Nieuwe Dean of Graduate Studies

  Het College van Bestuur van de Rijksuniversiteit heeft prof. dr. Petra Rudolf benoemd als Dean of Graduate Studies RUG. Rudolf, hoogleraar Experimentele Vaste Stof Fysica aan de Faculty of Science and Engineering, is reeds in maart begonnen in deze...