Skip to ContentSkip to Navigation
Maatschappij/bedrijvenWetenschapswinkelsOver de Wetenschapswinkels

Twee winkels genomineerd voor Interlandse Wetenschapswinkelprijs

Geneeskunde & Volksgezondheid en Taal, Cultuur & Communicatie
06 oktober 2014
Wetenschapswinkelprijs
Wetenschapswinkelprijs

De wetenschapswinkel Geneeskunde & Volksgezondheid en de wetenschapswinkel Taal, Cultuur & Communicatie zijn beiden genomineerd voor de Interlandse Wetenschapswinkelprijs met hun onderzoeken M antelzorgers, Mindfulness en Kwaliteit van Leven (door Sanny Kappen) en de Jeugdherinneringen van de Groningse Illustrator Cornelis Jetses (1873-1955) (door Bob Verschoor). Naast de twee Groningse nominaties zijn ook een project van de Universiteit Twente en een project van de Vrije Universiteit Brussel genomineerd.

Interlandse Wetenschapswinkeldagen

De prijs wordt op vrijdag 7 november uitgereikt tijdens de Interlandse Wetenschapswinkeldagen te Groningen. Aan de prijs is behalve de wisseltrofee ook een geldbedrag van 500 euro verbonden.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Laatst gewijzigd:02 oktober 2015 22:41

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...