Skip to ContentSkip to Navigation
Society/business Science Shops

20 oktober - Wetenschapsbraderie De Uitdragerij

03 oktober 2023

Op 20 oktober vanaf 13:00 presenteren de RUG-Wetenschapswinkels hun projecten tijdens “Wetenschapsbraderie De Uitdragerij” ter gelegenheid van het afscheid van Karin Ree.

Pensionering Karin Ree

Karin Ree werkte zo’n 40 jaar voor de RUG, als docent en als wetenschapswinkelier. Ze begeleidde talloze studenten en projecten en sprak zich sterk uit tegen onrecht in de wereld, zowel dichtbij huis (Paddepoelsterbrug) als verder weg (oorlog in Oekraïne).

Braderie

U bent allen van harte welkom tijdens de braderie en de aansluitende borrel van 13:00-16:00 bij de Energy Academy Groningen, Nijenborgh 6, Groningen. Maak kennis met de wetenschapswinkelprojecten en -studenten van toen en nu, ga op interactieve wijze aan de slag met citizen science, of maak je eigen smoothie op de smoothiefiets. Genoeg te doen op dit feest der herkenning, erkenning en verdere verkenning!

Wetenschapsbraderie
Wetenschapsbraderie
Laatst gewijzigd:03 oktober 2023 13:56

Meer nieuws

 • 13 oktober 2023

  Moniek Tromp benoemd tot Captain of Science van de Topsector Chemie

  Prof. dr. Moniek Tromp is door de minister van Economische Zaken en Klimaat benoemd tot Captain of Science van de topsector Chemie. Zij is per 1 juli 2023 de opvolger van prof. dr. ir. Bert Weckhuysen van de Universiteit Utrecht.

 • 12 september 2023

  Kunst in tijden van AI

  Leonardo Arriagada Beltran verrichtte zijn promotieonderzoek op het raakvlak van computergegenereerde kunst en kunstmatige intelligentie, een technologie die voortdurend in ontwikkeling is. Op 21 september a.s. verdedigt hij zijn proefschrift....

 • 28 augustus 2023

  Harish Vedantham en Casper van der Kooi genomineerd voor Wetenschapstalent 2023.

  Harish Vedantham en Casper van der Kooi zijn door New Scientist genomineerd voor Wetenschapstalent 2023. De verkiezing is bedoeld om jonge wetenschappers en hun onderzoek een podium te geven.