Skip to ContentSkip to Navigation
Society/business Science Shops

Verleidend verhalen: hoe breng je in het kort je onderzoek(svoorstel) aan de man?

Verleidend verhalen is dé training voor wie mensen in beweging wil brengen. Verhalen werken verhelderend, verkwikkend en verleidend. De training is bedoeld voor iedereen die zich verder op dit gebied wil ontwikkelen.

Verhalen veranderen en versterken communicatie. Hoe je dat ten goede voor jou laat werken, leer je in deze workshop.

  • Hoe zorgt een goed verhaal ervoor dat mensen doen wat jij wilt?
  • Wat kenmerkt een goed verhaal?
  • Hoe vertaal je jouw werk naar een verhaal?
  • Hoe maak jij verhalen die werken?
  • Hoe breng jij jouw verhalen nog beter?

In combinatie met coaching en intervisie is het leerresultaat optimaal. http://www.biglittlethoughts.com/communicatie/verleidend-verhalen/

Gustaaf Vocking begon het leven als Colombiaanse vondeling. Liefde, onderwijs (Econometrie, Bestuurlijke Informatiekunde, Psychologie en een executive MBA) en inspirerende mensen en gebeurtenissen maakten hem een slim en sensitief mens. Nu helpt hij mensen en organisaties groeien met coaching, training en consultancy. Zijn grootste expertise: leiderschap, communicatie en brain skills. Daarnaast ontwikkelde hij zich tot een deskundige op het gebied van voeding en vitaliteit. Hij werkt, verbindt en co-creëert passievol met ambitieuze managers, experts en professionals over de hele wereld. Ook is hij een veelgevraagd en hooggewaardeerd spreker, een getalenteerd schrijver en een gepassioneerde fotograaf.

Laatst gewijzigd:02 oktober 2015 22:47